Yardım Amazon Tercihli 15k Max Bütçe 2k Monitör Önerisi.

64bitexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264

bu var aklımda 6 ay vadesiz taksitle 2 hafta önce 12kydı zam gelmiş. Başka önereceğiniz bu fiyat bandında 2k ıps amazondan monitör var mı?

Bu fiyata bile hala iyi monitör. Arkadaşımda Asus var ama o da ghoshting için yapılmış bir monitör diye dalga geçiyordu. Ben bu LG'nin 200hz kullanıyorum memnunum.

Bu fiyata bile hala iyi monitör. Arkadaşımda Asus var ama o da ghoshting için yapılmış bir monitör diye dalga geçiyordu. Ben bu LG'nin 200hz kullanıyorum memnunum.

Bu da aklımda vardı hocam 6 aya böleceğim için almışken iyisini alayım diye düşündüm

Bu da aklımda vardı hocam 6 aya böleceğim için almışken iyisini alayım diye düşündüm
Bu monitörü kullanıyorum. Memnunum. Pivot özelliği çok iyi bu fiyata ben zamanında bulamamıştım. Renk dengesini çok beğendim. Sadece kutunun içinden çıkan DP portu biraz kalitesiz. 1-2 yıl kullanımda değişim ister. LG'nin ürünlerinde daha sıkıntı yaşamadım.

Bu monitörü kullanıyorum. Memnunum. Pivot özelliği çok iyi bu fiyata ben zamanında bulamamıştım. Renk dengesini çok beğendim. Sadece kutunun içinden çıkan DP portu biraz kalitesiz. 1-2 yıl kullanımda değişim ister. LG'nin ürünlerinde daha sıkıntı yaşamadım.
Bende monitör tutucu var zaten pivot olması pek önemli değil. Önceden LG27g 440 kullanıyordum kırmızı pixel çıktı thh verdim kazandım para iadesini bekliyorum. Şimdi ekran kartı değiştirince 2k geçmek istiyorum bir attığım modelle bir de seninki arasında kalmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,977
Üyeler
203,288
Son üye
umutalpsonmez
Geri