En İyi DLSS 5 Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?

zalfo430

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
DLSS 5 Swapper uygulamasıyla The Last of Us Part II'de kullanıyordum ama kapalı karanlık alanlarda pikselleşme yaptığı için kötü gözüküyor. Açık alanlarda çok iyi ama oyunun çoğu kapalı alanda geçtiği için kullanmak mantıklı gelmedi. Ayarlarla çözülebilir mi yoksa yeni sürüm mü beklemek gerek?

dlss5 sadece 5000 serisi kartlar da mı kullanılıyor?

En son amd kartlarda çalıştırmışlardı ama hiçbir kartta şu anda tatmin edici bir performans vermiyor, özellikle amd kartlarda. Tatmin edici performanstan kastım görüntü fena değil ama performans götürüsü çok. Resmi olarak çıktığında sadece 5000 serisine çıkacak diye biliyorum.

50 serisi için yapıldı ama en uyumlu 40/50 serisinde şuan kullnılıyor
ayrıca arkadaşın belirttiği uygulamalar ile 20/30/40 serilerinde ve amd kartlarında da açılıyor 20/30 kartlarda baya performsn düşüşü oluyor

ben eski oyunlar için kullnadım güzel fena değil Ps1 ve Ps2 oyunlarında güzel çalıştı

50 serisi için yapıldı ama en uyumlu 40/50 serisinde şuan kullnılıyor
ayrıca arkadaşın belirttiği uygulamalar ile 20/30/40 serilerinde ve amd kartlarında da açılıyor 20/30 kartlarda baya performsn düşüşü oluyor

ben eski oyunlar için kullnadım güzel fena değil Ps1 ve Ps2 oyunlarında güzel çalıştı
Farklı uygulamalarla da oluyormuş da en basiti bu olduğu için denedim uygulamadan install e bastığın gibi oluyor ama en iyi versiyonu bu değilmiş sanırım bazı yöntemlerle daha az fps düşüyormuş onları denemek lazım.

Farklı uygulamalarla da oluyormuş da en basiti bu olduğu için denedim uygulamadan install e bastığın gibi oluyor ama en iyi versiyonu bu değilmiş sanırım bazı yöntemlerle daha az fps düşüyormuş onları denemek lazım.

benimde güvenli olan uygulama bulup eski oyunları canlandırmam lazım klasik oyunları severim

Merhaba, bu uygulamayı bende kullanıyordum. Fakat geçen günler Defender trojan bulduğunu belirtti aşağıdaki dosyalarda. Sizde de böyle bir problem var mı acaba?

Algılandı: Trojan:Win32/Kepavll!rfn

Etkilenen Öğeler: file: C:\Users\x\AppData\Roaming\dlss5-swapper\components\dgVoodoo2-2.87.4.zip.part

Merhaba, bu uygulamayı bende kullanıyordum. Fakat geçen günler Defender trojan bulduğunu belirtti aşağıdaki dosyalarda. Sizde de böyle bir problem var mı acaba?

Algılandı: Trojan:Win32/Kepavll!rfn

Etkilenen Öğeler: file: C:\Users\x\AppData\Roaming\dlss5-swapper\components\dgVoodoo2-2.87.4.zip.part
Defender kullanmıyorum da bence problem değildir yine de araştır ama belli olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri