🔥İndirim RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,961

ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN

AYRICA EK OLARAK HALA DEVAM EDİYORSA OYUN KAMPANYASIDA VAR

SATIN ALIMDAN SONRA TALEP ETMEYİ UNUTMAYIN

NVIDIA YAZSADA VATAN PC İLE İLETİŞİME GEÇECEGİNİZ MAİL YAZMAKTADIR

1789563549797.webp

Son düzenleme:
Nedense bu kartın illa ki 40k seviyesini göreceğine inanıyorum kasım indirimlerine kadar en kötü kasımda girer diye düşünüyorum tek tek uzun vadeli parça toplamak istediğim için ben acele etmeme taraftarıyım. Yine de almak isteyenler için iyi bir fırsat teşekkürler konu için.

şuanki durumda bence güzel fiyat. 1 ay önce aflan 43-44k civarında geziyordu o stoklar bitince fiyat yükseldi.

Fiyatlar düşmez arkadaşlar. Baskılanan dolar ve AMD zamları ortada. Neden düşsün ki?

Fiyatlar düşmez arkadaşlar. Baskılanan dolar ve AMD zamları ortada. Neden düşsün ki?
Elinde stok tutan firmalar hiç indirim yapmayacak mı kampanya döneminde? En kötü kasıma kadar yeni zam gelse bile indirimle yine 43e düşürürler bu fiyattan alırnır. Çok çok mükemmel bir indirim olduğunu düşünmüyorum beklemeye değer olduğunu düşünüyorum.

Elinde stok tutan firmalar hiç indirim yapmayacak mı kampanya döneminde? En kötü kasıma kadar yeni zam gelse bile indirimle yine 43e düşürürler bu fiyattan alırnır. Çok çok mükemmel bir indirim olduğunu düşünmüyorum beklemeye değer olduğunu düşünüyorum.
inidrim ve taksit avantaj paraf kart sahiplerine özel eger praf kartınız yoksa ürün 43 bin tl zaten

40 görünmesi için kod falan mı var? Bende yüksek çıkıyor fiyat
başta sabit attıgım paraf linkine girip eger paraf üyesi isen kampanyaya katılıyorsunuz alışverişi 43 bin tl den yapıyorsunuz sonra paraf size 2000 tl paraf puan tanımlayacaktır üstüne amd nin oyun hediyesi kampanyası devam ediyorsa vatan pc mail ile iletişime geçip oyun kodunu talep edebilrisiniz oyun fiyatınıda kartın fiyatından düşerseniz 40 bin tl nin dahada altına gelicektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,345
Üyeler
203,398
Son üye
RayanApple
Geri