Ben son 16 senedir tek 1 olay görmedim ki bekleyince fiyatı düşsün.Elinde stok tutan firmalar hiç indirim yapmayacak mı kampanya döneminde? En kötü kasıma kadar yeni zam gelse bile indirimle yine 43e düşürürler bu fiyattan alırnır. Çok çok mükemmel bir indirim olduğunu düşünmüyorum beklemeye değer olduğunu düşünüyorum.
başlık yanıltıcı degil zaten başlıkta özelikle paraf özel yazmaktadırBaşlık bazı insanları yanıltıyor gibi, fiyat 42999tl ekstra paraf kartın puan kampanyası varmış 2000tl.
42999tl haliyle bile hem Saphire Pulse olarak hemde tüm Rx 9070xt ler içinde en ucuz fiyat an itibariyle
Ürün 40999tl ye değil 42999tl ye satılıyor, parafta olsa karttan 42999tl çekilecekbaşlık yanıltıcı degil zaten başlıkta özelikle paraf özel yazmaktadır
2000tl yi nakit veya kart borcunu ödeme şeklinde verse haklısın o zaman kişinin cebinden çıkacak bedel 40999tl olur ama bu durumda 42999tl çıkmış olacakorası dogruda paraf 2000 tl vericek sonuçta 40999 a geliyor kişiye ürün
Paraftan bağımsız fiyattan bahsettim hocam tam anlaşılmadı parafa olan indirim yine iyi tabi ki 43 bin tl üzerinden yorum yaptıminidrim ve taksit avantaj paraf kart sahiplerine özel eger praf kartınız yoksa ürün 43 bin tl zaten
1-2 model dışında Rtx 5070 lerin 50bini geçtiği yerde Rx 9070xt ne yapmak lazım der bi düşünBir daha 40 bandına inebilir mi? Ona göre almayı düşünüyorum.
hocam allah aşkına 2000 tl puanı gider market alışverisinde kullanır o haftaki alışveriş ordan düşer onuda benmi söyleyim adamlar bir kampanya yapmış 2000 tl veriyor parafı olanlara vadesiz 6 taksit veriyor üstüne oyun kampanyası devam ediyorsa oyun da veriyor amd daha ne yapalım amuyadamı kalksın şu ülke şartların çok iyi fırsat paraf kart sahiplerine şimdiden h.o2000tl yi nakit veya kart borcunu ödeme şeklinde verse haklısın o zaman kişinin cebinden çıkacak bedel 40999tl olur ama bu durumda 42999tl çıkmış olacak
Hangi ara 40k oldu bu? F/p diye tavsiye veriyorduk.SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYAYA KATILMAYI UNUTMAYIN
![]()
Paraf ile Vatan'da 5000 TL’ye varan ParafPara
www.paraf.com.tr
AYRICA EK OLARAK HALA DEVAM EDİYORSA OYUN KAMPANYASIDA VAR
![]()
Onimusha: Way of the Sword Steam'de
Oni Eldiveni kullanan bir samuray, sinsice yaklaşan Genma tehdidine karşı Kyoto'da bir mücadele veriyor. Samuray, kanla bezenmiş çetin dövüşler arasında, savaşmak için kendi sebebini arıyor. Yolunun sonunda onu nasıl bir kader bekliyor?store.steampowered.com
SATIN ALIMDAN SONRA TALEP ETMEYİ UNUTMAYIN
Bekleyince fiyat düşecek demedim. Bu tarz indirimler kampanya zamanları en çok oluyor ve önümüzde black friday gibi büyük kampanya dönemine sadece 50 60 gün var. Şimdi o zaman senin dediğine gelelim evet günü gününü tutmayan bir ülkede yaşıyoruz haklısın. Benim de söylemek istediğim şey şu ki, bu fiyatlara 50 60 gün içinde zam gelse dahi büyük kampanya dönemlerinde firmalardan hepsi olmasın hadi 10 firmanın 7si katılsın yapacakları indirimle bugün düşmüş olan 43.000tl bandına düşeceğini söylüyorum. Ben risk alıp 50 60 gün daha beklemek istediğimi en kötü zaten orada ki indirimlerle yine 43.000tl bandına alacağımı düşünüyorum. Anlatmak istediğim şu an daha net anlaşılmıştır. Yoksa bekleyince fiyat düşer değil tabi ki.Ben son 16 senedir tek 1 olay görmedim ki bekleyince fiyatı düşsün.
Stok neden tutsun adam bu ekonomide? Satabiliyorsa şükrediyor. Hadi stok tutsun, kaç tane tutacak? 200-300?
2-3 aya ekonomide neler olacak? Türkiye'nin Ortadoğu'daki yeni imzaladığı arap natosu anlaşmasından sonra Ortadoğu'da savaşa girersek dolar ne olacak? Çanları çalmaya başladı geçen gün çünkü.
Sen mega enflasyon yaşayan bir ülkenin ferdisin.
Bu fiyatları bunlardan bağımsız değerlendiremezsin. AMD yarın çıkıp yine %10 zam açıklarsa ne olacak? Çünkü AMD farketti 5070 ti'a rakip kartını çok ucuza sattığını, fiyatları denklemeye çalışıyor 6 aydır %10 %10 arttıra arttıra.
Fiyat hataları, 10 20 stoklu reklam kampanyaları hariç büyük bir şey beklemeyin.