güncelleme desteği olmaması güvenlik açısından mı sorun yaratabiliyorEakiden olsa önerirdim ama bizim ülkemizde artık huawei cihaz önermiyorum marka yardımcı olmuyor harmonyos akıcı güzelde olsa güncdlleme desteği yok gibi bir şey bende 11.5 2023 snapdragon var cihaz süper akıyo ama gümcelleme desteği yok diretk 1 yıl vile veememişler çinde çatır çutur güncelleme alırken burda böyle olması çok saçma ayrıca 1 2 sene önve fiyatlar öbür markalara göre ıygunken şimdi o durumda ortadan kalkmış gibi duruyor ve artık kendi kirin işlemcilerini koyuuorlae oda nüyük eksi snapdragon varken düşünmem açıkçası bu fiyat bandında indirimde tab s10 fe s10 lite yada xiaomi honor cihazlara yönelmenizi önerieim
videoyu izledim, izleyeli çok oluyor hatta da poco m1'i ilk defa duyuyorumŞunu izle
Papermatte+ mpencil 3 ile 40k lik kalem deneyimi yaşatır ama güncelleme vb sorun bir de herkes alışamayabiliyor, ayrıca çok zam yedi eskiden uygundu şuan normal
Bu fiyata en iyi Poco M1 var genel kullanım için alıyorsan
hocam poco m1'i biraz araştırdım işlemcisi + batarya kapasitesi biraz daha iyi gibi kararsız kaldım ikisi arasındaŞunu izle
Papermatte+ mpencil 3 ile 40k lik kalem deneyimi yaşatır ama güncelleme vb sorun bir de herkes alışamayabiliyor, ayrıca çok zam yedi eskiden uygundu şuan normal
Bu fiyata en iyi Poco M1 var genel kullanım için alıyorsan
tam olarak bu arkadaşın dediği gibi, 2021 matepad 11'im var. ilk aldığımda çok memnundum hala memnunum donanım olarak kasmıyor pili de hala uzun gidiyor ama mesela geçen wp bozuldu ne yaptım ettim yükleyemedim. Uygulama desteği geçen 5 senede gittikçe azaldı.Eakiden olsa önerirdim ama bizim ülkemizde artık huawei cihaz önermiyorum marka yardımcı olmuyor harmonyos akıcı güzelde olsa güncdlleme desteği yok gibi bir şey bende 11.5 2023 snapdragon var cihaz süper akıyo ama gümcelleme desteği yok diretk 1 yıl vile veememişler çinde çatır çutur güncelleme alırken burda böyle olması çok saçma ayrıca 1 2 sene önve fiyatlar öbür markalara göre ıygunken şimdi o durumda ortadan kalkmış gibi duruyor ve artık kendi kirin işlemcilerini koyuuorlae oda nüyük eksi snapdragon varken düşünmem açıkçası bu fiyat bandında indirimde tab s10 fe s10 lite yada xiaomi honor cihazlara yönelmenizi önerieim
gelmiyor araştırdığım kadarı ilepoco m1'in yanında kalem geliyor mu
başka uygulamalarda sorun yaşadınız mı, özellikle google uygulamaları vstam olarak bu arkadaşın dediği gibi, 2021 matepad 11'im var. ilk aldığımda çok memnundum hala memnunum donanım olarak kasmıyor pili de hala uzun gidiyor ama mesela geçen wp bozuldu ne yaptım ettim yükleyemedim. Uygulama desteği geçen 5 senede gittikçe azaldı.