Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

XanthiN

Kategori Moderatörü
Reaksiyon skoru
2,464
- Premium olan uygun hesabınız yoksa yeni bir hesap açıp 1 TL'den HB Premium'lu olabilirsiniz.
- Premium avantajları sayfasından Yemeksepeti Pro kampanya kodunuzu alın ve YS'de aktive edin.
- Ypro'nun verdiği 3 aylık HB Premium kodunuzu alın ve HB aboneliğinizi uzatmayı deneyebilirsiniz.
- Ypro seçili restoranlarda 600/300'e kadar ve markette %50'ye kadar indirim sağlayabiliyor.

Önemli not: okuyun
Yemeksepeti içinde Ypro kupon girme yeri çıkmaz. Önce HB'de "yemeksepeti pro'ya katıl" tuşuna basın.
Yönlendirdiği ekrandan gireceksiniz verdiği kodu, yani YS -> hesabım > kuponlarım kısmından değil.

1789397103227.webp
1789397526692.webp

Playstore atıyor, apple cihazlarda nasıl olucak?

daha önce ys pro kullanmadım. hb'den kodu aldım yprolu ol kısmından kuponlar deyip kodu yapıştırıyorum ama geçerli değil hatası alıyorum. dün de denemiştim olmadı şimdi konuyu görünce yine denedim yine olmadı

- Premium olan uygun hesabınız yoksa yeni bir hesap açıp 1 TL'den HB Premium'lu olabilirsiniz.
- Premium avantajları sayfasından Yemeksepeti Pro kampanya kodunuzu alın ve YS'de aktive edin.
- Ypro'nun verdiği 3 aylık HB Premium kodunuzu alın ve HB aboneliğinizi uzatmayı deneyebilirsiniz.
- Ypro seçili restoranlarda 600/300'e kadar ve markette %50'ye kadar indirim sağlayabiliyor.
eyvallah hocam baya iyi fırsat 1tlye daha ne versinler yani

yemeksepeti prodan hb kodu alıp olan hesap uzatılıyorsa baya iyi

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Yemek sepeti proya katıl butonunun linki atar mısın hocam kafayı yicem buton altta kaldığı için basamıyorum inmiyor çubuk aşağıya...

Ben 5 farklı kartla denememe rağmen kod aşamasından sonraki kart kaydetme ödeme adımında kalıyorum ödeme alınamadı diyor

3 ay sonra otomatik ücret mi almaya başlıyor?
İstediğin zaman iptal edilir diyor etmezsen 399 tl çekecek 3 ay sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ödeme sayfasında kalıyorum valla ödeme alınamadı diyor troy mastercard kredi kartı banka kartı hepsini denedim olmuyor... yemeksepetinden zaten sorunsuz bir uygulama beklemek hata

İstediğin zaman iptal edilir diyor etmezsen 399 tl çekecek 3 ay sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ödeme sayfasında kalıyorum valla ödeme alınamadı diyor troy mastercard kredi kartı banka kartı hepsini denedim olmuyor... yemeksepetinden zaten sorunsuz bir uygulama beklemek hata
eyvallah sanal kart girdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,195
Üyeler
203,352
Son üye
s.1234
Geri