Arkadaşlar bütçem 5.500 siz hanginisi önerirsiniz beyaz olması şart sadece
Alıntıyı görüntüle
bunu diğerlerinden ayıran ne özelliği var ki hocam![]()
WLMouse Beast G Medium Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Kesinlikle bunu al geç
Wlmouse kalitesi, fiyatına göre verdiği performans, malzeme kalitesi gibi gibi bu fiyat bandında ben bunu alırdım şahsen.bunu diğerlerinden ayıran ne özelliği var ki hocam
bu listedeki herhangi bir fareyi alabilirsin. hiç biri üzmez.Arkadaşlar bütçem 5.500 siz hanginisi önerirsiniz beyaz olması şart sadece
Alıntıyı görüntüle
razer gibi uzun ömürlü olur mu peki böyle markalar kafam da ki en büyük şüphe buWlmouse kalitesi, fiyatına göre verdiği performans, malzeme kalitesi gibi gibi bu fiyat bandında ben bunu alırdım şahsen.
Wlmouse şuan piyasadaki en iyi ürünleri çıkaran marka hocamrazer gibi uzun ömürlü olur mu peki böyle markalar kafam da ki en büyük şüphe bu
Yere düşürüp kırmadığınız sürece çok rahat götürür.3 yıl rahat sorunsuz götürür mü?
Bende Razer basilisk x hyperspeed vardı en az 30 defa düşürmüşümdür taş gibiydi geçenlerde sattım ve hiç bir şeyi yoktu öyle sağlamlık arıyorum galibaYere düşürüp kırmadığınız sürece çok rahat götürür.
Hocam zaten wlmouse malzeme kalitesi çok güzel ben yabancılık çekeceğinizi düşünmüyorumBende Razer basilisk x hyperspeed vardı en az 30 defa düşürmüşümdür taş gibiydi geçenlerde sattım ve hiç bir şeyi yoktu öyle sağlamlık arıyorum galiba