65 Veya 75inc Miniled TV Önerisi

LG Oled daha mantıklı değil mi ya

Tcl c8L ile Lg c6 Oledin YouTube da 3 tane karşılaştırma videosunu izledikten sonra daha az özellikli ve daha pahaliya satilan, ekran yanığı sorunu olan, günlük kullanıma pek uygun olmayan, güneşli odalar icin pek uygun olmayan Tv yi neden tüketiciler alsınlar🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 yıldır "Teşhir" LG oled Evo kullanıyoruz hala Allah'a şükür taş gibi çalışıyor

Tahminimce oled alırsanız 5 yıl rahat gider
2.5 yilda Lg G Oled ekran yanığı olan vardı, adam bi daha Oled almam Tcl c8L alacağım diyordu.
Oled Tv ler organik yapısı nedeniyle kullanıma ve ışık seviyesine bağlı ekran yanığı olma durumu değişiyor hocam, ama eninde sonunda ekran yanığı kaçınılmaz oluyor, ayrica zamanla nit parlaklik degeri düşüyor.
Zaten nit parlaklik degeri Mini led Tv lere gore baya baya bi az.

3 yıldır "Teşhir" LG oled Evo kullanıyoruz hala Allah'a şükür taş gibi çalışıyor

Tahminimce oled alırsanız 5 yıl rahat gider
İyi güzel diyorsun da bir kere bütçem 60 70k diyorum sen 130k lık tv öneriyorsun oled öneriyorsun herkesin kullanım şekline göre de oled değişir. Sen dikkat edersin benim evde küçük çocuk var dikkat edemeyiz panel yanığı oluşur o yüzden zaten mini led bakıyorum yoksa ben de isterim oled kullanmayı

Tcl 65c7L vatan internet magazasinda 76 k ya satılıyor
1152 local dimming sayısı 3000 nit parlaklik degeri var
Özellikleri iyi fiyati uygun.

Ekler

• 1000214655.webp
    1000214655.webp
    127.5 KB · Hit: 6
Geri