Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı

murzdinyo

80+
Reaksiyon skoru
0
Hocamlar iyi günler. Uzun zamandır çok kötü bir android telefon kullanıyorum ve artık son ayları götürmeyecek beni ve benim sıfır taksitsiz telefon alma imkanım yok. Zaten üniversite öğrencisiyim. Baya bi araştırdım ve bu yenilenmiş telefonlara denk geldim çok mantıklı geldi getmobilden almak ama online sipariş ile alan çoğu kişi memnun değil. Ben mağazaya gidip almayı düşünüyorum. İphone 13 pro max için düşünüyorum ve hem öneren hem de hiç memnun kalmayan insanlar var. Benim acil telefona ihtiyacım var ve almışken artık İphone almak istiyorum. Sizce alınır mı çünkü başka çarem de yok . Daha önce alıp kullananlar veya yakınından bilenler yazabilirse sevinirim.

alınmaz hocam kesinlikle ayrıca bütçeniz o seviyedeyse iphone almanız hata olur

kesinlikle uzak durmalısın yenilenmiş cihazlardan gidip 2. el al daha iyi cihazlarının arkasında kesinlikle durmuyorlar.

alınmaz hocam kesinlikle ayrıca bütçeniz o seviyedeyse iphone almanız hata olur
Şu an taksit dışında bir telefon alamam maalesef napabilirim başka öneriniz var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle uzak durmalısın yenilenmiş cihazlardan gidip 2. el al daha iyi cihazlarının arkasında kesinlikle durmuyorlar.
Hem olumlu hem olumsuz çok yorum var bilemiyorum ikinci el telefonlarda da taksit olmuyor çoğunlukla

Şu an taksit dışında bir telefon alamam maalesef napabilirim başka öneriniz var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem olumlu hem olumsuz çok yorum var bilemiyorum ikinci el telefonlarda da taksit olmuyor çoğunlukla
yenilenmişten uzak durun. daha çok sıkıntı açar başınıza

Hocamlar iyi günler. Uzun zamandır çok kötü bir android telefon kullanıyorum ve artık son ayları götürmeyecek beni ve benim sıfır taksitsiz telefon alma imkanım yok. Zaten üniversite öğrencisiyim. Baya bi araştırdım ve bu yenilenmiş telefonlara denk geldim çok mantıklı geldi getmobilden almak ama online sipariş ile alan çoğu kişi memnun değil. Ben mağazaya gidip almayı düşünüyorum. İphone 13 pro max için düşünüyorum ve hem öneren hem de hiç memnun kalmayan insanlar var. Benim acil telefona ihtiyacım var ve almışken artık İphone almak istiyorum. Sizce alınır mı çünkü başka çarem de yok . Daha önce alıp kullananlar veya yakınından bilenler yazabilirse sevinirim.
az bakayım dedim fiyatlara da 55k falan hocam gözünü seveyim, bu paralar verilir mi eski model yenilenmiş telefona, öğrencisin az bi para da değil. Sıfır S25 Edge, Nubia z80 ultra, S26 bulursun o fiyatlara. Taksiti de alışveriş kredisiyle mi yoksa normal kredi mi çekerek çözersin bak artık.

Yenilenmiş cihazlardan uzak dur, illa taksitle iphone almak istiyorsan yurtdışı iphone al karta taksit yapıyor esnaf. Ama önerim iphone yerine yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi bütçene uygun düzgün garantili bir android alıp geç.

Değil

Değişen parçaların markasıyla beraber gösterebiliyorlarsa sorun yok ama merdiven altı toplanmış zombi cihazlar için pek mantıklı değil ikinci elden telefon alıp tamir ettirsen daha akıl kârı olur

biraz şans işi. Arkadaşa 14 plus aldık 12 taksitle. Cihaz benim adresime gelmişti incelediğimde bir sorun yaşamadım temiz gelmişti.
Fakat iphone alınacaksa yenilenmiş yerine ithalat garantli öneririm. Garanti servisi, satan firmaya ait ama en azından imei kaydı BTK tarafından yapılmış. Telefonlarda kolay bozulan bir şey olmadıgı için garanti pek önemli değil iphonelarda

değil

ben 1 kere aldım zamanında easycep den iphone 8 plus peşin 12 ay taksit olayı çok iyi ama şanslı ya da şanssız çıkabilirsin ben outlet almıştım en ucuz olanı ama tek tük kılcal çizik ve hasar dışında bir şeyi yoktu parçaları sağlamdı batarya vs değişmiş ama geçende arkadaşım yepyden 14 pro max almıştı bana inceler misin dedi bir açık kağıtta değişen parçalar kamer kamera flexi ekran batarya diye sıralamışlar ve takılan parçalar genelde a kalite oluyor orijinal olmuyor hemen iade ettik daha uyguna yd 16 pro aldık mi gibi kullanıyoruz

ben 1 kere aldım zamanında easycep den iphone 8 plus peşin 12 ay taksit olayı çok iyi ama şanslı ya da şanssız çıkabilirsin ben outlet almıştım en ucuz olanı ama tek tük kılcal çizik ve hasar dışında bir şeyi yoktu parçaları sağlamdı batarya vs değişmiş ama geçende arkadaşım yepyden 14 pro max almıştı bana inceler misin dedi bir açık kağıtta değişen parçalar kamer kamera flexi ekran batarya diye sıralamışlar ve takılan parçalar genelde a kalite oluyor orijinal olmuyor hemen iade ettik daha uyguna yd 16 pro aldık mi gibi kullanıyoruz
Hocam yurt dışı cihazı ne kadar mantıklı güvenilir mi ve nereden aldınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,620
Üyeler
203,531
Son üye
DemirB
Geri