hardentyson
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Baya eski gamepower kulaklık kullanıyorum yeni bir kulaklığa geçiyorsam en iyisine geçiyim dedim. Bu yılda 6500'e alınır mı ?
düz c3 wireless ı 2 senedir kullanıyorum stok ses kalitesi ilk geldiğinde memnun etmedi dolby ile çözdüm eq ile sonra o ayarı hiç değiştirmedim memnunum pili çok uzun gidiyor kulaklığın kulak yerine değil kafaya gelen yerindeki deri açılmaya başladı çok rahat bir kulaklık büyük olmasına rağmen ağırlık yapmıyorBaya eski gamepower kulaklık kullanıyorum yeni bir kulaklığa geçiyorsam en iyisine geçiyim dedim. Bu yılda 6500'e alınır mı ?
O ilk geldiğinde ses kalitesi kötüydü sonra çözdüm falan çok diyen var o yüzden korkuyorum eğer ben çözemessem bir sorun çıkarsa diyedüz c3 wireless ı 2 senedir kullanıyorum stok ses kalitesi ilk geldiğinde memnun etmedi dolby ile çözdüm eq ile sonra o ayarı hiç değiştirmedim memnunum pili çok uzun gidiyor kulaklığın kulak yerine değil kafaya gelen yerindeki deri açılmaya başladı çok rahat bir kulaklık büyük olmasına rağmen ağırlık yapmıyor
Razerda çok diyorlar ses kalitesi anlamında hocam çok arada kaldım cloud3s yorumları bu kadar arada oluncaBu bütçede bundan daha alınası bir kulaklık yok.
çözemiycek bir şey yok ayar yapman lazım bende dolby ile kullanıyorumO ilk geldiğinde ses kalitesi kötüydü sonra çözdüm falan çok diyen var o yüzden korkuyorum eğer ben çözemessem bir sorun çıkarsa diye
Sebebi daha iyi ses mi yoksa dip ses yok etmek miçözemiycek bir şey yok ayar yapman lazım bende dolby ile kullanıyorum
Çözersiniz hocam 2 dk nızı ayırıp ayar yapacaksınız benim ayarlarım profilimde mevcut birçok kişiye önermiştim kullanıyorlarO ilk geldiğinde ses kalitesi kötüydü sonra çözdüm falan çok diyen var o yüzden korkuyorum eğer ben çözemessem bir sorun çıkarsa diye
Aldım hocam valla ya umarım bir sorun çıkmazÇözersiniz hocam 2 dk nızı ayırıp ayar yapacaksınız benim ayarlarım profilimde mevcut birçok kişiye önermiştim kullanıyorlar
hocam bende yaklaşık 4 aydır kullanıyorum pişman olmayacaksınız buna eminim kaliteli bir kulaklıkAldım hocam valla ya umarım bir sorun çıkmaz