Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulaklık Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
31
Baya eski gamepower kulaklık kullanıyorum yeni bir kulaklığa geçiyorsam en iyisine geçiyim dedim. Bu yılda 6500'e alınır mı ?

takribi 4 aydır kullanıyorum ben eq ayarı bile yapmadım cs de sesleri gayet net alıyorum pil süresi desen şarj etmeyi unutuyorum o kadar gidiyor pişman etmez burdan biri 'onu alma şu sitedeki kimsenin garanti vermediği çinli ablaların konuştuğu toplama kulaklığı al' derse engeli bas bu arada ama 6500 ede alınmaz ben 4700 e almıştım

Baya eski gamepower kulaklık kullanıyorum yeni bir kulaklığa geçiyorsam en iyisine geçiyim dedim. Bu yılda 6500'e alınır mı ?
düz c3 wireless ı 2 senedir kullanıyorum stok ses kalitesi ilk geldiğinde memnun etmedi dolby ile çözdüm eq ile sonra o ayarı hiç değiştirmedim memnunum pili çok uzun gidiyor kulaklığın kulak yerine değil kafaya gelen yerindeki deri açılmaya başladı çok rahat bir kulaklık büyük olmasına rağmen ağırlık yapmıyor

düz c3 wireless ı 2 senedir kullanıyorum stok ses kalitesi ilk geldiğinde memnun etmedi dolby ile çözdüm eq ile sonra o ayarı hiç değiştirmedim memnunum pili çok uzun gidiyor kulaklığın kulak yerine değil kafaya gelen yerindeki deri açılmaya başladı çok rahat bir kulaklık büyük olmasına rağmen ağırlık yapmıyor
O ilk geldiğinde ses kalitesi kötüydü sonra çözdüm falan çok diyen var o yüzden korkuyorum eğer ben çözemessem bir sorun çıkarsa diye

Bu bütçede bundan daha alınası bir kulaklık yok.

Ss nova 5 bakabilirsin genel kullanım için çok iyi kulaklık. Sadece fps oyunu oynarım dersen alınır.

O ilk geldiğinde ses kalitesi kötüydü sonra çözdüm falan çok diyen var o yüzden korkuyorum eğer ben çözemessem bir sorun çıkarsa diye
çözemiycek bir şey yok ayar yapman lazım bende dolby ile kullanıyorum

Çözersiniz hocam 2 dk nızı ayırıp ayar yapacaksınız benim ayarlarım profilimde mevcut birçok kişiye önermiştim kullanıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,048
Üyeler
203,309
Son üye
mrtbaay
Geri