Gigabyte RTX 5090 Aorus Xtreme Waterforce

GGbaba

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,100

Ekler

• 1000147670.webp
    1000147670.webp
    150.2 KB · Hit: 98
6 bin dolar, bu saatten sonra imkanı olan gitsin fransa'dan almanya'da 4 bin euroya 9800x3d 64gb ramli 5090lı kasa alsın.
hoca git ragebaitini başkasına at ya bırak yaşadığın ülkeyi yaşadığın evrenle olan bağını kopartmışsın sen artık benim var imkanım nereden alıcaz dediğin sistemi?
1789483403396.webp

hoca git ragebaitini başkasına at ya bırak yaşadığın ülkeyi yaşadığın evrenle olan bağını kopartmışsın sen artık benim var imkanım nereden alıcaz dediğin sistemi?
Alıntıyı görüntüle

HP Omen Max 45L

cihaz bu şu anda fransa'da ve almanya'da indirimde, 4200 euro ile 6 bin euro arasında değişiyor.

https://www.tomshardware.com/deskto...ith-64gb-ddr5-and-a-2tb-ssd-for-just-usd4-799 Amerika HP'de de indirime girmişti ama bitirdiler, bestbuy'da falan bulunabiliyor. En ucuz fiyatı fransa'dan gördüm bugün biri paylaştı X'te.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uğraşamam, hemen alamam derseniz
1789487859061.webp

Amerika'da tanıdık varsa, imkan varsa. Vergiyi de düşünce en kötü 110-120 bin bir fark oluyor.

Bu arada hiç imkanı olmayıp TR'den almayı planlayan varsa, bir iki haftaya fiyatlar 7000-7500 doları görecek, haberiniz olsun.

Son düzenleme:

HP Omen Max 45L

cihaz bu şu anda fransa'da ve almanya'da indirimde, 4200 euro ile 6 bin euro arasında değişiyor.

https://www.tomshardware.com/deskto...ith-64gb-ddr5-and-a-2tb-ssd-for-just-usd4-799 Amerika HP'de de indirime girmişti ama bitirdiler, bestbuy'da falan bulunabiliyor. En ucuz fiyatı fransa'dan gördüm bugün biri paylaştı X'te.

Uğraşamam, hemen alamam derseniz Alıntıyı görüntüle
Amerika'da tanıdık varsa, imkan varsa. Vergiyi de düşünce en kötü 110-120 bin bir fark oluyor.

Bu arada hiç imkanı olmayıp TR'den almayı planlayan varsa, bir iki haftaya fiyatlar 7000-7500 doları görecek, haberiniz olsun.
ben 26 ağustosta 201 bine rog astral aldım birde aorus master 180bine satıldı herhangi birine teslim edildi mi bilmiyorum.
Fiyatlar bu imkanımda var dediğin sistemi 26 ağustosta paylaşmışlar 15 eylülde hala kalabiliyor olacağını düşünmen inanılmaz. dediğim gibi ragebait atmana gerek yok imkanı olanda senin dediğin fiyatlara alamıyor malesef. alınamayan birşeyi alınabiliyormuş gibi yazmanın ne anlamı var açıklar mısın ?
yolladığın sisteminde haberi ve sold out fiyatı harici bir şey yok
1789494536535.webp

Amazon Amerika vergi hariç
1789493851260.webp

Newegg vergi hariç
1789493949135.webp

BEST BUY vergi hariç
1789494012874.webp

Amazon Almanya vergi dahil
1789494182930.webp

Amazon İngiltere
1789494374705.webp

ben 26 ağustosta 201 bine rog astral aldım birde aorus master 180bine satıldı herhangi birine teslim edildi mi bilmiyorum.
Fiyatlar bu imkanımda var dediğin sistemi 26 ağustosta paylaşmışlar 15 eylülde hala kalabiliyor olacağını düşünmen inanılmaz. dediğim gibi ragebait atmana gerek yok imkanı olanda senin dediğin fiyatlara alamıyor malesef. alınamayan birşeyi alınabiliyormuş gibi yazmanın ne anlamı var açıklar mısın ?
yolladığın sisteminde haberi ve sold out fiyatı harici bir şey yok
Alıntıyı görüntüle
Amazon Amerika vergi hariç
Alıntıyı görüntüle
Newegg vergi hariç
Alıntıyı görüntüle

BEST BUY vergi hariç
Alıntıyı görüntüle
Amazon Almanya vergi dahil
Alıntıyı görüntüle
Amazon İngiltere
Alıntıyı görüntüle
NZXT prebuiltleri de var bu arada 5090'lı bu fiyatlara yakın. Değişmediyse tabi geçen izledim videosunu da.

Fiyatların etkisi hemen olmuyor ya piyasa yokluyorlar kısa bir süre, sonradan her platforma vuruyor. Pre-builtlere tam vurmuş değil gibi sanki ama onların da al-satta stoğunu bitirir ve güncellerler kesin.

Bu fiyatlara hayal zaten. Ben satsam 2x kâr yapıyormuşum geçen onu hesapladık sdgdsgsdgd

NZXT prebuiltleri de var bu arada 5090'lı bu fiyatlara yakın. Değişmediyse tabi geçen izledim videosunu da.

Fiyatların etkisi hemen olmuyor ya piyasa yokluyorlar kısa bir süre, sonradan her platforma vuruyor. Pre-builtlere tam vurmuş değil gibi sanki ama onların da al-satta stoğunu bitirir ve güncellerler kesin.

Bu fiyatlara hayal zaten. Ben satsam 2x kâr yapıyormuşum geçen onu hesapladık sdgdsgsdgd
ya satılmıştır bak satılmamıştır demiyorum ama şuan yok abi şuan olmayan birşeyi bu paraya alabilirsiniz demek nasıl bir anlayış ben bunu anlamıyorum.

1789495799335.webp

Şöyle bir sistem mesela NZXT satıyor. Üstteki fiyatlara göre gayet iyi ama sömürmüş insanlar sdgdsgdsgds

ya satılmıştır bak satılmamıştır demiyorum ama şuan yok abi şuan olmayan birşeyi bu paraya alabilirsiniz demek nasıl bir anlayış ben bunu anlamıyorum.

Yani bu da 4000 euro değil 4000 euroya 5090 lı sistem alıyorsunuz diyor arkadaş 😀
O da vardı galiba bir ara HP Omen hatırlıyorum korkunç fiyattı da o da bitmiştir muhtemelen. Bizim ülkede öyle fırsat olsa yapışır herkes direkt.

mesajı attığım zaman diliminde mevcuttu stokta, bir tek biz kovalamıyoruz bu sistemleri, newegg ve amazon üzerinden nasıl fırsat yakalamayı amaçlıyorsun anlamıyorum, madem imkanın var attığım görsel microcenter'dan ve hala stoklarında mevcut, fransa ve almanya için hp'nin satıcısı olduğu lokal e-commercelara bakman gerekiyor.

Geri