dostum şans işi teklonoji örnek veriyorum telefon aldım 7 defa garantyie gitti monitör aldım panel arızalı geldi iade ettim başka aldım 2 ay sonra canlı pixel çıktı iade ettim başka aldım paneli sıkıntılı geldi iade ettim başka aldım iç paneli çizik geldi iadeye yolladım yani şans işi bu ben en sağlam halini söyledim zahmetsiz olanı senin yaptığın yanlış da demiyorum zaten bence diyorum bana göre diyorum sen öyle doğru diyorsan öyledir2 sene sonra modem benim zaten bozulursa istersem çöpe atar başka modem alırım yani. Zamanında kiralama da yaptım 6 sene aynı modemi kullandım her ay kira ödedim bedavadan 3-4 modem parası vermişimdir adamlara. Modem denen şey sürekli bozulan bir şey değil ki yani![]()
Bende çekilmedi hocam iptal ettim yeniden abonelik aldım eve gelen ekip tesisat hazır mı diye sordu evet dedim yeni kablo çekmeden modem ve ont cihazını getirdi ekip kurdu gitti şuanda internet çalışıyorİptal edip yeniden abonelik aldığında yeni kablo vs çekiliyor yeni port üzerinden
Banada aynısını sordular dedim var ama siz yeni çekin dedim çektilerBende çekilmedi hocam iptal ettim yeniden abonelik aldım eve gelen ekip tesisat hazır mı diye sordu evet dedim yeni kablo çekmeden modem ve ont cihazını getirdi ekip kurdu gitti şuanda internet çalışıyor
Anladım oda iyiymişBanada aynısını sordular dedim var ama siz yeni çekin dedim çektilerHazıra konmak gibi oluyor tesisat hazır çünkü ama bu gün kapattırayım yine yeni çektiririm. Kırık kopuk arızalı diye uğraştırmaktansa bence .
hocam fark yok aslında da hem kıllık olsun diye hemde imkan var neden olmasın diye yaptırdım. Nakil yaptırdım dediler yarın gelcek aynı gün aradılar müsait değilim dedim evde yoktu kimse çünkü tamam sizi arıcaz dediler yarın adamlar 1 hafta bekletti sonra dediler arıza var yeni adreste yok port doldu bilmem ne dedim böyle iş mi olur kapatıp aynı adrese dediler yeni verelim verin dedim aynı gün kurmaya geldiler hani port yoktu hani arıza vardı ? 0 dan tesisat çektirdim inadına.Anladım oda iyiymiştabi hazıra konmak gibi oluyor ama performans düşüşü yapar mı ki yeni port olunca yeni kablo çekince performans artıyor ise bende öyle yapiyim yoksa kıllık olsun diye mi yaptınız ahahahahahah uğraşsın ne işleri var der gibi
o kadar gün internetsiz bıraktıkları günlere saysınlar o uğraşı
Valla helal olsun çok iyi yapmışsın kralhocam fark yok aslında da hem kıllık olsun diye hemde imkan var neden olmasın diye yaptırdım. Nakil yaptırdım dediler yarın gelcek aynı gün aradılar müsait değilim dedim evde yoktu kimse çünkü tamam sizi arıcaz dediler yarın adamlar 1 hafta bekletti sonra dediler arıza var yeni adreste yok port doldu bilmem ne dedim böyle iş mi olur kapatıp aynı adrese dediler yeni verelim verin dedim aynı gün kurmaya geldiler hani port yoktu hani arıza vardı ? 0 dan tesisat çektirdim inadına.