Lenovo Yoga Tab 11.1 Gen 3 Tablete Kılıf Bulabilen Var mı ?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba Lenovo Yoga Tab 11.1 Snapdragon 8 Gen 3 tableti 1 aylık faturalı garantili şekilde 14 bine satın aldım. Yalnız kılıf bulamıyorum. Önerebileceğiniz uyumlu bir kılıf var mı acaba önceliğim silikon olması

Merhaba Lenovo Yoga Tab 11.1 Snapdragon 8 Gen 3 tableti 1 aylık faturalı garantili şekilde 14 bine satın aldım. Yalnız kılıf bulamıyorum. Önerebileceğiniz uyumlu bir kılıf var mı acaba önceliğim silikon olması
İçinden kılıfı çıkmıyormuyud

Kılıfı yok hocam 4k ya biri satıyor ama klavyesiz alacak olanlar klavyeli kılıflı haline +4k versin

Ben incelemede de yazdım baya da araştırdım destek de biz temin etmiyoruz satıcılar bakıyor dedi zaten satan yok

Aslında buna kılıf yapmak zor da değil arkasında mıknatıs var deri kaplı bir plakanın içine mıknatıs koy bitti seri üretime geçirip parayı ben kıracam biraz daha gelmezse :D

Neden boyle hocam bu tabletlerin genel sorunu sanirim.

Neden boyle hocam bu tabletlerin genel sorunu sanirim.
Lenovo ayrı getirmiyor haliyle klavyesini satan da yok

Birde bu tabletin kamerası dikey ideatab pro da mesela uyumlu kılıf satıyorlar ama bu tablet için kamerasından dolayi uyumlu kılıf yok çünkü uyduramiyorsun

Yurtdışında klavyeli kılıf 3k 2k arasında Lenovonun kendisi satıyor ama TR ye ayrı getirmemisler

Son düzenleme:

Birde bu tabletin kamerası dikey ideatab pro da mesela uyumlu kılıf satıyorlar ama bu tablet için kamerasından dolayi uyumlu kılıf yok çünkü uyduramiyorsun

Yurtdışında klavyeli kılıf 3k 2k arasında Lenovonun kendisi satıyor ama TR ye ayrı getirmemisler
Lenovo tab m11 tabletin kılıfı uyuyor yalnızca flash kısmı içeride kalıyor demişler bi deneyin isterseniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kral bugün veya yarın alıcam tableti de kaleminde hassasiyet sorunu vs var mı birde 5-6 yıl götürür mü yoksa zorlayıp s11 mi alayım

Lenovo tab m11 tabletin kılıfı uyuyor yalnızca flash kısmı içeride kalıyor demişler bi deneyin isterseniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kral bugün veya yarın alıcam tableti de kaleminde hassasiyet sorunu vs var mı birde 5-6 yıl götürür mü yoksa zorlayıp s11 mi alayım
İçindeki donanım rahat 5 yıl götürür
18 alacak 2029 sonuna kadar da güvenlik güncellemesi var
Ancak güncelleme sorun ise Samsung alabilirsin s11 fiyat olarak neredeyse ikiye katladı ama fiyatı takmazsan güzel tablet uzun güncelleme desteği de var belki ikinci el alabilirsin ama alırken amoled olduğundan ekranını iyi test edip al bozuk falan çıkarsa aldığın fiyat kadar tamir bedeli cikartirlar
Şimdi bekle de diyemem belki s11 zam yiyecek ama s12 serisi 1 ay sonra tanıtılır gibi belki öğrenci indirimi ile vb uyguna gelir

İçindeki donanım rahat 5 yıl götürür
18 alacak 2029 sonuna kadar da güvenlik güncellemesi var
Ancak güncelleme sorun ise Samsung alabilirsin s11 fiyat olarak neredeyse ikiye katladı ama fiyatı takmazsan güzel tablet uzun güncelleme desteği de var belki ikinci el alabilirsin ama alırken amoled olduğundan ekranını iyi test edip al bozuk falan çıkarsa tabletin fiyatı kadar tamir bedeli cikartirlar
Şimdi bekle de diyemem belki s11 zam yiyecek ama s12 serisi 1 ay sonra gelir gibi belki öğrenci indirimi ile vb uyguna gelir
Yazı yazarken ki hassasiyet nasıl hocam s11 denemiştim yağ gibi akıyordu

Yazı yazarken ki hassasiyet nasıl hocam s11 denemiştim yağ gibi akıyordu
Şöyle söyleyeyim concepts gibi (yüklü geliyor) optimize uygulamalarda cizgi direkt kalemin ucundan çıkıyor Adobe WPS gibi uygulamalarda ise yine çizgi yakın ve bastığın yerde çıkıyor ama Samsung kendi not uygulaması olduğundan daha optimize bu konuda

Basınç hassasiyeti olarak Lenovo 2 kat daha fazla ama çizim yapmıyorsan çok önemi yok
Lenovonun kalem şarjlı Bluetooth olduğundan uzaktan kontrol ve kalemin tuş yerine dokunmatik alanlı olması gibi ek özellikler var ama bana göre asıl ayırıcı özellik kalem hissiyatı verme özelliği

Yani en iyisi gidip bir teknoloji mağazasında dene sözlerle anlatmak zor ikisi de üzmez çizim vs detayına girmiyorsak ikisi de işini fazlasıyla görür
Kalem konusu iki tablet için de en az endişelenecegin kısım olur

Geri