4k Televizyon Önerisi Bütçe 25k

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
25000
Televizyon fiyatları çok yüksek özellikle mağazalarda. Bugünkü next-ye miniled 24k fiyatı olan televizyonu kaçırdım ve idarelik f/p bir televizyon önerisi istiyorum öneriniz var mı?

Televizyon fiyatları çok yüksek özellikle mağazalarda. Bugünkü next-ye miniled 24k fiyatı olan televizyonu kaçırdım ve idarelik f/p bir televizyon önerisi istiyorum öneriniz var mı?
Kaç inç bakıon knk

Kaç inç bakıon knk
Gelmiş x serisi anakartın, b serisi anakart ile tek farkının USB olduğunu zanneden biri

Herneyse bunu alabilirsiniz
1000019611.webp

Kaç inç bakıon knk
50 ve üzeri bakıyorum dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelmiş x serisi anakartın, b serisi anakart ile tek farkının USB olduğunu zanneden biri

Alıntıyı görüntüle
inceliyorum teşekkürler

Yanlış Bilgilendirme

Alıntıyı görüntüle
Yav yeter bi knk hep aynı şryi yapıpn x870 ile iyi bi b850 arasında tek fark usb portları

Son düzenleme:
Merhaba bu modelleri tavsiye ederim. Amazondan alırsan beğenmediğin durumda iade etmekte hiç bir sorun çıkmaz.
Ya da en yakın teknoloji mağazasına gidip kendiniz görerek seçerseniz daha iyi olur

Geri