🔥İndirim Bitfenix Mh100 Kasa + A Seviyesi Bfg 1000w Psu 6.536 TL!

@Kadir6465 satıcı inchesap miydi senin. PSU revizyonlu ama modulerle aynı mi bilmiyorum iç bileşenleri

Kasadan söküp bakmak lazım kargodan alır almaz baktım
Bizim satıcılara güven falan olmaz valla. Sattıkları şeyden bir haberler. Şu kısımdan fotoğraf atabiliyor musun?

1789555154845.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Kadir6465 satıcı inchesap miydi senin. PSU revizyonlu ama modulerle aynı mi bilmiyorum iç bileşenleri
Farklı platformlar. Tek benzer yanı ikisinide CWT üretiyor.

Bizim satıcılara güven falan olmaz valla. Sattıkları şeyden bir haberler. Şu kısımdan fotoğraf atabiliyor musun?

Alıntıyı görüntüle

Kutusuna full japon kapasitör yazmışlar bu versiyonda.

Alıntıyı görüntüle

Yani bu PSU modüler olan iç bileşenleri ile alakası yok mu demek. Bende almıştım halen kargo da hiç teslim almadan iade yollayayim :)

Yani bu PSU modüler olan iç bileşenleri ile alakası yok mu demek. Bende almıştım halen kargo da hiç teslim almadan iade yollayayim :)
Bileşen kalitesini bilemem ama orijnalinden farklı. Muhtelemen XPG Kyber/II ile benzer.

Son düzenleme:
Hocam, hem SmallMan hem de İncehesap güç kaynağı için bana da full modüler güç kaynağı cevabını verdiler. Fırsat konusu açıldığı gün, kutusundan bir tane çıkarıp bakmadıklarına eminim, demiştim. Onlar da google araması yapıp, ezbere cevap verdiler.
Canınızı sıkacağınız hiçbir şey yok. aynı güç kaynağının kırpılmış versiyonlarını kasalara koydukları bir gerçek. Full modüler olmuyor da bütünleşik kablolu oluyor. Tüm kapasitörleri Japon olmuyor da Japon, Taiwan, Çin karışık oluyor.
Her halükarda o güç kaynağı ve kasayı avantajlı bir fiyata aldınız. Ve o güç kaynağı B değil de B- sınıfında değerlendir, en fazla böyle değerlendirin.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Benimki de geldi dün bugün şimdi açabildim kargoyu, modüler değil dediğiniz gibi bütünleşik kablolar ama benim için sorun teşkil etmiyor sanırım bu kasa üzerinden toplayacağım sistemimi. Bu arada kasa çok büyük ve çok ağır beklediğimden kaliteli geldi.

Benimki de geldi dün bugün şimdi açabildim kargoyu, modüler değil dediğiniz gibi bütünleşik kablolar ama benim için sorun teşkil etmiyor sanırım bu kasa üzerinden toplayacağım sistemimi. Bu arada kasa çok büyük ve çok ağır beklediğimden kaliteli geldi.

Alıntıyı görüntüle

Böyle fotoğraf atabilmeniz münkün mü?

Bitfenix kasası kaliteli çıkmazdı pek bu kasa malzeme kalitesi teneke değil mi yani

Bitfenix kasası kaliteli çıkmazdı pek bu kasa malzeme kalitesi teneke değil mi yani
Bu hemen her marka için geçerli bir durum. Corsair, Cooler Master, Lian Li gibi markalar da fiyatla doğru orantalı sac kalınlığını arttırırlar. Kasanın fiyatı arttıkça sac kalınlığı ve ağırlığı artar. Gerçi son yıllarda kasalarda daha minik mesh delikler elde etmek, sacda elde edilmesi daha zor şekiller elde etmek için çok pahalı kasalarda da sac kalınlığının hayal kırıklığı yarattığı oluyor.

Geri