A37 parwn yetiyosa yetmiyorsa a36 alsın a36 kullanıpm sorun varsa yanıtlayayımÖncelikle Selamlar ablam üniversite kazandı ve bir telefon ihtiyacı var Samsung marka uzun ömürlü bir telefon bakıyoruz bütçe 15.000TL ile
20.000TL arası bakıyoruz şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Öncelikle Selamlar ablam üniversite kazandı ve bir telefon ihtiyacı var Samsung marka uzun ömürlü bir telefon bakıyoruz bütçe 15.000TL ile
Hocam bende öyle düşünüyordum da Kendim de dahil A36 5g kullanıcısıyım 256gb daha geçen yıl 18.000 tl olarak aldım kullanıyorum ama bu Samsungun kendi ürettiği işlemciler hakkında sürekli kötü durumlar yaşadım kasma donma kapanmalar gibi ve ön yargı oluştu bende mi böyle sadece bilmiyorum ama yorumlarına bakıyorum problem yok akıyor gidiyor bende böyle amaA37 parwn yetiyosa yetmiyorsa a36 alsın a36 kullanıpm sorun varsa yanıtlayayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A36 a37 den bile yğksek fiyattaymış a37 al geç güzel telefondur
İlerde yaşanabilir o yüzden benim attığımı almanızı tavsiye ederimHocam peki güzel bir telefon mudur kasma donma yaşanır mı ablama Mahcup olmak istemiyorum da
Bende a36 128 kullanıom exynps kötü değil knl abimde a56 kullanıo hiç bi sorun yaşamadı. Kasma donma yok knkHocam bende öyle düşünüyordum da Kendim de dahil A36 5g kullanıcısıyım 256gb daha geçen yıl 18.000 tl olarak aldım kullanıyorum ama bu Samsungun kendi ürettiği işlemciler hakkında sürekli kötü durumlar yaşadım kasma donma kapanmalar gibi ve ön yargı oluştu bende mi böyle sadece bilmiyorum ama yorumlarına bakıyorum problem yok akıyor gidiyor bende böyle ama
Senin kullandığın telefonun işlemcisini de Samsung üretiyor zaten çok kafaya takma onu bu bütçelerde.Hocam bende öyle düşünüyordum da Kendim de dahil A36 5g kullanıcısıyım 256gb daha geçen yıl 18.000 tl olarak aldım kullanıyorum ama bu Samsungun kendi ürettiği işlemciler hakkında sürekli kötü durumlar yaşadım kasma donma kapanmalar gibi ve ön yargı oluştu bende mi böyle sadece bilmiyorum ama yorumlarına bakıyorum problem yok akıyor gidiyor bende böyle ama
galaxy a37 8/256.Öncelikle Selamlar ablam üniversite kazandı ve bir telefon ihtiyacı var Samsung marka uzun ömürlü bir telefon bakıyoruz bütçe 15.000TL ile
1 aydır a27 kullanıyorum memnunum.Öncelikle Selamlar ablam üniversite kazandı ve bir telefon ihtiyacı var Samsung marka uzun ömürlü bir telefon bakıyoruz bütçe 15.000TL ile
Öncelikle Selamlar ablam üniversite kazandı ve bir telefon ihtiyacı var Samsung marka uzun ömürlü bir telefon bakıyoruz bütçe 15.000TL ile