🔥İndirim Fazeon X27f120qp 4.999tl

Selamlar hocam, bu monitörü ikinci monitör olarak önerir misiniz? Birinci monitörüm 4K 240 Hz QD-OLED. Bilgisayardan TV açmak için falan kullanacağım. Çok da para vermek istemiyorum ikinci monitör olarak kullanacağım için. Dediğim gibi TV açacağım PC’den kullanım amacım o olacak. Önerir misiniz?
öneririm hocam benim de ana monitörüm oled, oyun oynarken yandan tv video izlemek için falan kullanıyorum fazeon monitörü

Selamlar hocam, bu monitörü ikinci monitör olarak önerir misiniz? Birinci monitörüm 4K 240 Hz QD-OLED. Bilgisayardan TV açmak için falan kullanacağım. Çok da para vermek istemiyorum ikinci monitör olarak kullanacağım için. Dediğim gibi TV açacağım PC’den kullanım amacım o olacak. Önerir misiniz?
2 daha ekle h27t7p al hocam

öneririm hocam benim de ana monitörüm oled, oyun oynarken yandan tv video izlemek için falan kullanıyorum fazeon monitörü
Sipariş verdim, beğenmezsem geri yollayacağım hocam işimi göreceğini düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 daha ekle h27t7p al hocam
Sipariş verdim hocam memnun kalmazsam onu alırım iade edip ama işimi göreceğini düşünüyorum ana monitör değil sonuçta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 yıldızlı yorumları açıp okuyun eğleneceksiniz.
Gördüm de ana monitör performansı beklemiyorum ben hocam işimi göreceğini düşünüyorum

1 yıldızlı yorumları açıp okuyun eğleneceksiniz.
Arada 2700 TL var. 2700 TL için kafamı ağrıtır mı diye de düşündüm şimdi sakin kafa ama sipariş verdim bilemedim ne yapsam hocam. Fazeon iptal etmeyip kullansam mı sorunsuz gelirse yoksa direk KTC mi alsam iptal edip?

Arada 2700 TL var. 2700 TL için kafamı ağrıtır mı diye de düşündüm şimdi sakin kafa ama sipariş verdim bilemedim ne yapsam hocam. Fazeon iptal etmeyip kullansam mı sorunsuz gelirse yoksa direk KTC mi alsam iptal edip?
Ktc h27d9 falan alabilirsin. 100hz olan 27t27’de vardı ama sanırım şu an piyasada yok

Yan ekran olarak tatmin eder diye düşünüyorum kusurlu bi ürün gelirse direkt iade edersiniz zaten.

Geri