değiş tokuşla 80k ya satacağın telefonu 60k ya veriyorsun çünküDeğiş dokuşu 2 kez kullandım. 2 dakika da alıyorlar. Ne kutu istiyorlar ne fatura. Direkt alıyorlar. 2. el pazarında uğraşmaya değmez.
telefoncuların abartılı sohbetleri bire bin katılmış hikayeleri çok can sıkıcı. konuşmanın sonunda bunu benden başka kimse almaz kardeşime falan geliyor. gürgençlerden düşünmüştüm ama bakalım. teşekkür ederim.telefon ticaretinde eğer kurumsal yerlerden yapmayacaksanız değiş tokuş işini farklı farklı telefonculardan ne kadar fiyat alıp karşılaştırırsanız o kadar iyidir hangi yolu izlemeliyim diyecek olursanız aldığınız fiyatlardan en avantajlısını seçebilirsiniz
gümüşsierra ise alabilirim ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
değiş tokuşla 80k ya satacağın telefonu 60k ya veriyorsun çünkü
hangi firma hocam. süreç uzun mu ?Değiş dokuşu 2 kez kullandım. 2 dakika da alıyorlar. Ne kutu istiyorlar ne fatura. Direkt alıyorlar. 2. el pazarında uğraşmaya değmez.
Ben elden MediaMarkt'dan yapmıştım. Max 5 dk sürüyor.telefoncuların abartılı sohbetleri bire bin katılmış hikayeleri çok can sıkıcı. konuşmanın sonunda bunu benden başka kimse almaz kardeşime falan geliyor. gürgençlerden düşünmüştüm ama bakalım. teşekkür ederim.
gümüş
hangi firma hocam. süreç uzun mu ?