Yardım Değiş Tokuş / Takas ile Telefon Almak

szrbne

80+
Reaksiyon skoru
179
şu an 13 pro kullanıyorum ama bazı oyunlarda vs yetmediğini hissediyorum. düz 17ye geçmek istiyorum. elimdeki telefonu nasıl değerlendirmeliyim ? satıp nakit para mı değiş tokuşta kullanmak mı ?

Değiş dokuşu 2 kez kullandım. 2 dakika da alıyorlar. Ne kutu istiyorlar ne fatura. Direkt alıyorlar. 2. el pazarında uğraşmaya değmez.

sierra ise alabilirim ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değiş dokuşu 2 kez kullandım. 2 dakika da alıyorlar. Ne kutu istiyorlar ne fatura. Direkt alıyorlar. 2. el pazarında uğraşmaya değmez.
değiş tokuşla 80k ya satacağın telefonu 60k ya veriyorsun çünkü

telefon ticaretinde eğer kurumsal yerlerden yapmayacaksanız değiş tokuş işini farklı farklı telefonculardan ne kadar fiyat alıp karşılaştırırsanız o kadar iyidir hangi yolu izlemeliyim diyecek olursanız aldığınız fiyatlardan en avantajlısını seçebilirsiniz

telefon ticaretinde eğer kurumsal yerlerden yapmayacaksanız değiş tokuş işini farklı farklı telefonculardan ne kadar fiyat alıp karşılaştırırsanız o kadar iyidir hangi yolu izlemeliyim diyecek olursanız aldığınız fiyatlardan en avantajlısını seçebilirsiniz
telefoncuların abartılı sohbetleri bire bin katılmış hikayeleri çok can sıkıcı. konuşmanın sonunda bunu benden başka kimse almaz kardeşime falan geliyor. gürgençlerden düşünmüştüm ama bakalım. teşekkür ederim.

sierra ise alabilirim ben

değiş tokuşla 80k ya satacağın telefonu 60k ya veriyorsun çünkü
gümüş

hangi firma hocam. süreç uzun mu ?

telefoncuların abartılı sohbetleri bire bin katılmış hikayeleri çok can sıkıcı. konuşmanın sonunda bunu benden başka kimse almaz kardeşime falan geliyor. gürgençlerden düşünmüştüm ama bakalım. teşekkür ederim.

gümüş

hangi firma hocam. süreç uzun mu ?
Ben elden MediaMarkt'dan yapmıştım. Max 5 dk sürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,965
Üyeler
203,286
Son üye
umut204
Geri