Arı Soktu Bir Şey Yapmalı Mıyım

TheMarzban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
Az önce evde otururken sırtımda birden bir acı hissettim. Sırtıma sinek geldi sanmıştım ama birden iğne vurulmuş gibi acı hissedince arı olduğunu anladım ama Allahsız nasıl becerdiyse 2 3 saniyede hem sol orta parmağımı hem de sırtımın sağ tarafını ısırdı. Yapay zekaya sordum da iğnesini düşürmüş olabilir dedi. İğnesi saplanmış olabilir mi yani, bir şey göremedim aslında ama. Dayımın arı alerjisi olduğu için biraz da korktum. Arı ısırınca boğuluyor dayım ama beni bir kere mısır tarlasında ısırmıştı hemen soğuk su ve çamur sürmüştüm, hiç acı hissetmemiştim. Bir şey de olmamıştı, o yüzden alerjim yoktur diye düşünüyorum.

Arı sokunca hastanelik olan insanlar var da anlattığın üzere sende böyle bir durum yok gibi gözüküyor, olsa da illa bir etkisini görürdün.
Aynen hocam, ilk başta çok acıdı da şu an bir şey yok. Zaten dediğiniz gibi bir şey olmaz, altı üstü arı.

Az önce evde otururken sırtımda birden bir acı hissettim. Sırtıma sinek geldi sanmıştım ama birden iğne vurulmuş gibi acı hissedince arı olduğunu anladım ama Allahsız nasıl becerdiyse 2 3 saniyede hem sol orta parmağımı hem de sırtımın sağ tarafını ısırdı. Yapay zekaya sordum da iğnesini düşürmüş olabilir dedi. İğnesi saplanmış olabilir mi yani, bir şey göremedim aslında ama. Dayımın arı alerjisi olduğu için biraz da korktum. Arı ısırınca boğuluyor dayım ama beni bir kere mısır tarlasında ısırmıştı hemen soğuk su ve çamur sürmüştüm, hiç acı hissetmemiştim. Bir şey de olmamıştı, o yüzden alerjim yoktur diye düşünüyorum.
Annemede yıllar önce olmuştu, Bana da oldu sanırsam, ama ciddi bir durum olmadı. Ama bu durumda alerjisi ayrı durum tabii. Genede acilde bir görün derim

Benim şortuma girip mağlum yerden sokmuştu hıyar özel durumun yoksa sorun olmaz

Daha önce çamur sürmene rağmen enfeksiyon kapıp ölmediysen sana karada ölüm yok, rahat ol.

Geri