hafif nemli olsun direk beze suyu dökersen panelde buharlaşabiliyorDaha silmedim ama pahalı bi mikrofiber bez aldıydım onla beraber distile suyla ıslatıp silcem
hafif nemli olsun direk beze suyu dökersen panelde buharlaşabiliyorDaha silmedim ama pahalı bi mikrofiber bez aldıydım onla beraber distile suyla ıslatıp silcem
Öyle yapcam zaten çok az. Bir de asla panel sıcakken temizlemeyinhafif nemli olsun direk beze suyu dökersen panelde buharlaşabiliyor
+1 bu oledlerdeki temizlik işi çok can sıkıyor mat kaplama dışı çözümü bulunmaz mı yaBir de asla panel sıcakken temizlemeyin
Mat kaplama daha beter. 6 aylık Samsung g6 deneyimimde net kanım budur+1 bu oledlerdeki temizlik işi çok can sıkıyor mat kaplama dışı çözümü bulunmaz mı ya
Ne olmuş olabilirkiMat kaplama daha beter. 6 aylık Samsung g6 deneyimimde net kanım budur
Pislik içindeydi temizledikçe daha beter olduNe olmuş olabilirkiMerak ettim.
e alttaki aoc daha iyi görüntü veriyorGiriş seviye OLEDler için beklentinizi düzgün ayarlayın yoksa üzebilir.
Vallaha yaa ama benim kafam rahat öbür yaza kadar bekleyebilirim eğer gelmezse oledin fiyatlar 15-16k bandına düşerse oled alırım yoksa fast IPS alırım ama sorun değil getirecekler TR gibi bir piyasada en F/P mini LEDi getirmeme gibi bir ihtimalleri yok kendi ayağına Sıkarlar her getirmediği günAylarca bekledim g3xmn i ama bu model hariç ne var ne yok getirdiler![]()