Bu Ramler AMD Uyumlu Mu

Apolat

80+
Reaksiyon skoru
4
Ekteki ramler amd expo uyumlu değil gibi amd işlemciyle kullanırsam sorun yaşar mıyım?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-16 214619.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-16 214619.webp
    76.9 KB · Hit: 40
Büyük ihtimal ile yaşanır . Gereken hızlara çıkmayabilir E.X.P.O özelliği olan bi ram bakınız.

amd işlemcilerde EXPO olur ona dikkat et bu fotoğraftaki XMP yani Bıos'daki aşırtma sadece intel işlemcide açılır
Expo olmadığını biliyorum da galiba kullanılabiliyormuş yani forumda bazı mesajlarda gördüm ama emin olmak için sordum kesin kullanılamıyor mu şimdi bunlar amd işlemcide

Expo olmadığını biliyorum da galiba kullanılabiliyormuş yani forumda bazı mesajlarda gördüm ama emin olmak için sordum kesin kullanılamıyor mu şimdi bunlar amd işlemcide
evet kullanılabilir ancak onu araştırıp yapman gerek bi ayarı açmak gibi bir şey değil o dosyalarının içini değiştiriyosun özet olarak

Kullanılır, en kötü ihtimalle otomatik OC çalışmaz manuel ayarlarsın.

Anladım hocam tak çalıştır mevzusu bunda geçerli değil yani

Edit: baktım anakartta yok

Corsairin sitesi zaten pandora kutusu gibi ney neye uyumlu hiçbişey yazmazlar döküman paylaşmazlar anasını satıyım 😄

Expolu ram bakabilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,442
Üyeler
203,446
Son üye
Eldeniz
Geri