Ekteki ramler amd expo uyumlu değil gibi amd işlemciyle kullanırsam sorun yaşar mıyım?
Baktım da doğru dürüst bir şey bulamadım anakart Asus prime b650m-rAnakartının uyumluluk listesine
Sonra bu ramin uyumlu olduğu listeye bak. Birbirlerini tamamlıyolarsa açarlar
amd işlemcilerde EXPO olur ona dikkat et bu fotoğraftaki XMP yani Bıos'daki aşırtma sadece intel işlemcide açılırEkteki ramler amd expo uyumlu değil gibi amd işlemciyle kullanırsam sorun yaşar mıyım?
Expo olmadığını biliyorum da galiba kullanılabiliyormuş yani forumda bazı mesajlarda gördüm ama emin olmak için sordum kesin kullanılamıyor mu şimdi bunlar amd işlemcideamd işlemcilerde EXPO olur ona dikkat et bu fotoğraftaki XMP yani Bıos'daki aşırtma sadece intel işlemcide açılır
evet kullanılabilir ancak onu araştırıp yapman gerek bi ayarı açmak gibi bir şey değil o dosyalarının içini değiştiriyosun özet olarakExpo olmadığını biliyorum da galiba kullanılabiliyormuş yani forumda bazı mesajlarda gördüm ama emin olmak için sordum kesin kullanılamıyor mu şimdi bunlar amd işlemcide
Anladım hocam tak çalıştır mevzusu bunda geçerli değil yanievet kullanılabilir ancak onu araştırıp yapman gerek bi ayarı açmak gibi bir şey değil o dosyalarının içini değiştiriyosun özet olarak
Kullanılır, en kötü ihtimalle otomatik OC çalışmaz manuel ayarlarsın.Expo olmadığını biliyorum da galiba kullanılabiliyormuş yani forumda bazı mesajlarda gördüm ama emin olmak için sordum kesin kullanılamıyor mu şimdi bunlar amd işlemcide
Anladım hocam tak çalıştır mevzusu bunda geçerli değil yani