ErdemAbiGf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 303
Psu Edge serisi olsaydı varyaaa aaaa varyaaa
6 ay taksitle çekip almıştım şua
6 ay taksitle çekip almıştım şua
Siz marka ve modeli karıştırdınız sanırım bu Psunun alt modeli bile A tier de olması lazım - hatta cybeneticlerinde plat - Ankartta gayet güzel bu fiyat için baya baya iyi - Donanımsever arkadaşın uyarıları şu mana da çok haklı çok uçuk fiyatlardan çıktı bu anakartlar o eksiklerinin olmaması lazımdı.Yoksa bu fiyat bandında tartışmasız baya uyguniçindeki kaliteli bileşenlere rağmen kablo yapısı ve verimlilik b- tier psu ile aynı kısacası bundle alınır ama psu tek başına alınmaz
Kaynak verebilir misiniz acaba bu bifurcation ile ilgilianakart dandik
x870e olduğuna bakmayın.
1. dandiklik: görünüşte x870e anakart ama 2. ekran kartı slotu 3.0 x2
2. dandiklik 4 tane ssd slotu var sadece biri işlemciye bağlı takacağınız diper 3 ssd aynı 4.0 x4 veri yolunu ortak kullanır.
3. dandiklik wifi mediatek koymuş.500 dolara satmaya çalıştıkları anakarta mediatek en alt model wifi adaptör koymuşlar. Wifi kartı çipsete bağlı. 2. ssd wifi yüzünden 4.0 x4 çalışmaz.
Sonradan fark ettim wifili olduğunu.
6500e satılan anakartta bile 2 tane cpu ya 5.0 x4 ile bağlı 2 ssd ikinci ekran kartı ise çipsete bağlı 4.0 x4 modunda çalışıyor.
anakart görüntüden ibaret en fazla 2 m2 ssd ve tek ekran kartı ve ikinci x16 yuvasına bişey takmayacağım bana şekil lazım diyen alsın.
Alıntıyı görüntüle
VRM nasıl dandik giriş seviye modellerdeki discrete MOSFET'ler mi var yoksa Drmos veya SPS mianakart dandik
x870e olduğuna bakmayın.
2. dandiklik 4 tane ssd slotu var sadece biri işlemciye bağlı takacağınız diper 3 ssd aynı 4.0 x4 veri yolunu ortak kullanır.
3. dandiklik wifi mediatek koymuş.500 dolara satmaya çalıştıkları anakarta mediatek en alt model wifi adaptör koymuşlar. Wifi kartı çipsete bağlı. 2. ssd wifi yüzünden 4.0 x4 çalışmaz.
6500e satılan anakartta bile 2 tane cpu ya 5.0 x4 ile bağlı 2 ssd ikinci ekran kartı ise çipsete bağlı 4.0 x4 modunda çalışıyor.
anakart görüntüden ibaret en fazla 2 m2 ssd ve tek ekran kartı ve ikinci x16 yuvasına bişey takmayacağım bana şekil lazım diyen alsın.
Alıntıyı görüntüle
Bence o bilgilerde yanlışlık olabilir,dediğiniz gibi öyleysa saçma olmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Psu da ne gibi bir arıza yaşadınız
VRM nasıl dandik giriş seviye modellerdeki discrete MOSFET'ler mi var yoksa Drmos veya SPs mi
Core modeli tayvan düz yani bu model japonmuş hocam. İncelemenin biri plat ayarında demiş yukarıda paylaşmışlar. Önüne gelen yazıyor o yüzden araştırıp bakmak lazım.VRM nasıl dandik giriş seviye modellerdeki discrete MOSFET'ler mi var yoksa Drmos veya SPS mi
Şu bahsettiğin 6500 tl ye çift m2 5.0 x4 olan anakart hangisi?anakart dandik
x870e olduğuna bakmayın.
Alıntıyı görüntüle