2 El Toplama Parça Alıcam Nasıl Yapabilirim ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
947
Bütçe
50.000
daha önce 2 el toplama parça yapmadım arkadaşlar 50 bin tl olucak şekilde beyaz bi sistem toplamak istiyorum (abartmadan psu beyazı biraz fazla olur )
hem oyun için hemde iş için kulanıcam kendi sistemim 2023 beri kulanıyorum ve eskidini düşünuyorum onun için ya oem sistem alıcam ya da kendim daha uygun ucuza getirmek için 2 el temiz bakıcam ama nasıl güvenip alıcam bilmiyorum tecrübesi olan kişiler benimle bilgilerini paylaşırsa memnun olurum

direk alıp kulanıyormusunu o kişin sisteminde evde mi artık nerde test mi ediyosunu bi sorun çıkarsa nasıl bi yol izliyorsunuz ögrenmek isterim

ayrıca parça önerisi yapablirsen çok memnun olurum

up up up

Bu bütçede beyaz sevdandan vazgeçmen lazım.

ben 1 aydır parça topluyorum gerek gaming gecesi gerek 2. elden emin ol 2. el fiyatları 0 ile yarışıyor indirim kovalamak daha mantıklı

hocam tek parça halinde hızlıca almak duygusal açıdan beni daha iyi hissteriyo tek tek al al bekle sürekli bi pc başında araştırma yap bi bakıyorsun anakart için parça almışsın bir şey indirime girmiş anakartla uyuşmuyor
ben 1 aydır parça topluyorum gerek gaming gecesi gerek 2. elden emin ol 2. el fiyatları 0 ile yarışıyor indirim kovalamak daha mantıklı

Knk şuan hangi parçaları topladin acaba ve bir sorum daha olacak cevpalarsan sevinirim bende ayni şekilde indirim kovalayip toplamayi düşünüyorum ama ilk sistemim olacak yani 0 parca parca alsam bile çalışıp çalışmadığını nasil test ederim birde ilk hangi parcadan almaya baslamak mantikli mesela ucuz parcalari sıfır olarak da alarak en azından başlangıç yapmalı mıyım

Knk şuan hangi parçaları topladin acaba ve bir sorum daha olacak cevpalarsan sevinirim bende ayni şekilde indirim kovalayip toplamayi düşünüyorum ama ilk sistemim olacak yani 0 parca parca alsam bile çalışıp çalışmadığını nasil test ederim birde ilk hangi parcadan almaya baslamak mantikli mesela ucuz parcalari sıfır olarak da alarak en azından başlangıç yapmalı mıyım
Önce kasa+psu sonra analrt alınır bemce

Önce kasa+psu sonra analrt alınır bemce
Knk dediğim gibi indirim denk getirip yararlanmaya çalışacağım ama hangi parçanın indirime girecegini bilemem dolayısıyla hangisi denk gelirse onu alacağım aldığım kasa +PSU ve ankart ile uyumlu parça denk gelirmi nasil yaparim valla şu uyum işine bir çözüm bulsam iyi olucak birde 0 ürün bile alsam test edecek birşeyim yok testini nasıl yaparim veya zaten 0 ürün bir sıkıntı çıkmaz diye sıkıntı etmeden diger parcalarami odaklanayim uzun yazdim vaktini aldiysam kusura bakma pek bilgim olmadığı için soruyorum teşekkürler

Oncelikle facebook referanslı üyeler veya sahibinden al sat yapmayan kişilerle elden ticaret yapman en iyisi.

Anakartlar 2. Elde herhalde sıfır fiyatlarına yakın. Ben olsam am5 için işlemci ekran kartı SSD ve ram i 2. El alırdım. Kasa PSU anakart ve kuletipini sıfır alman iyi olucaktir. Ekran kartında da mümkünse o fiyata sisteminde 9060xt 16gb almaya çalis. Sahibinden de param güvende hizmetini kullanabilirsin. Gelen parçalari en kotu bir yakınında veya bilgisayarcıda deneyip onay verirsin satişa veya Facebook'ta referanslı kişilere guvenirsin

Knk dediğim gibi indirim denk getirip yararlanmaya çalışacağım ama hangi parçanın indirime girecegini bilemem dolayısıyla hangisi denk gelirse onu alacağım aldığım kasa +PSU ve ankart ile uyumlu parça denk gelirmi nasil yaparim valla şu uyum işine bir çözüm bulsam iyi olucak birde 0 ürün bile alsam test edecek birşeyim yok testini nasıl yaparim veya zaten 0 ürün bir sıkıntı çıkmaz diye sıkıntı etmeden diger parcalarami odaklanayim uzun yazdim vaktini aldiysam kusura bakma pek bilgim olmadığı için soruyorum teşekkürler
Önce ortalama bir bütçe belirledim kendime sonra anakart aldım nzxt nin ardından cuma indirimlerinden h7 flow beyaz kasa ve xpg core reactor ıı ve aldım 850watt plus. Rx 9070xt yi Challenger model aldım vatandan 36700tl ye. Ram olarak patriot aldım 2. El 16gb 8500tl genel olarak bu şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,707
Üyeler
203,556
Son üye
cona44
Geri