Berkylmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
Alınır ancak imzandaki gibi 7800xt varsa boşa para harcamamanı öneririm.
7800xt mevcut fakat önceki konuma bakarsan çöküyor sadece oyun oynuyamıyorum ne yapsam çözemedim değişme kararı aldımAlınır ancak imzandaki gibi 7800xt varsa boşa para harcamamanı öneririm.
İkinci el pek tercih etmiyorum 6 taksit vadesiz alırım kendi kartımıda satarım öyle yaparımAlınır da bu fiyata alınır mı asıl soru o olmalı.
İkinci elde 50.000 TL'ye satılan inno3d var. Onu almak varken buna 73.000 TL vermek doğru olmaz.
Amd softwaresi pcde ki herhangi bir parça arızalı olsa bile çöker (yine de ekran kartı bozuk olabilir) , örnek vermem gerekirse ramim bozuk olduğu için sürekli 7800xt çöküyordu bende garantiye gönderip değişince ramim çözüldü. DDU ile silip eski sürücüler ile deneyebilirsin eğer çözüm olmuyorsa ya kart bozuktur ya da pc de ki bir bileşen. Farklı bir pc de deneme şansın varsa ekran kartını kolayca öğrenmiş olursun.7800xt mevcut fakat önceki konuma bakarsan çöküyor sadece oyun oynuyamıyorum ne yapsam çözemedim değişme kararı aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el pek tercih etmiyorum 6 taksit vadesiz alırım kendi kartımıda satarım öyle yaparım
Kral, 74.000 TL nere 50.000 TL nere. Sıfır 60.000 TL 6 taksit olsa ve diğeri ikinci el peşin 50.000 TL olsa 60.000 TL 6 taksit sıfır ürün mantıklı olabilirdi de bu senaryoda 74.000 TL vermeyi gözden çıkarmak hiç sağlıklı değil gibi. Herkesin kendi parası tabi ama biraz daha sağlıklı düşünmekte fayda var.7800xt mevcut fakat önceki konuma bakarsan çöküyor sadece oyun oynuyamıyorum ne yapsam çözemedim değişme kararı aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el pek tercih etmiyorum 6 taksit vadesiz alırım kendi kartımıda satarım öyle yaparım
Vadesiz taksit olayı harika yoksa tabii ki 2. el daha mantıklı olur.Kral, 74.000 TL nere 50.000 TL nere. Herkesin kendi parası tabi.
Malesef fiyatlar uçmuş zamanında almadık pişmanımKral, 74.000 TL nere 50.000 TL nere. Sıfır 60.000 TL 6 taksit olsa ve diğeri ikinci el peşin 50.000 TL olsa 60.000 TL 6 taksit sıfır ürün mantıklı olabilirdi de bu senaryoda 74.000 TL vermeyi gözden çıkarmak hiç sağlıklı değil gibi. Herkesin kendi parası tabi ama biraz daha sağlıklı düşünmekte fayda var.
Yani sistemi komple kontrol ettim değerler olsun parçalar olsun hiç birinde sorun yok ramler zaten bozuk olsa çoğunlukla hiç ekran gelmez daha öncedende amd sorunu yaşamıştım aynı karttan birde tepe modellerinden biri çok çektirdi nvdia dışı kullanmak istemiyorum pny kötü değilse gözü karartıp alıcamAmd softwaresi pcde ki herhangi bir parça arızalı olsa bile çöker (yine de ekran kartı bozuk olabilir) , örnek vermem gerekirse ramim bozuk olduğu için sürekli 7800xt çöküyordu bende garantiye gönderip değişince ramim çözüldü. DDU ile silip eski sürücüler ile deneyebilirsin eğer çözüm olmuyorsa ya kart bozuktur ya da pc de ki bir bileşen. Farklı bir pc de deneme şansın varsa ekran kartını kolayca öğrenmiş olursun.
Hocam çektim 75 gözüküyor ama 73 e denk geldi normalde bana kasayla psu lazım önerinşz varmıdırVadesiz taksit olayı harika yoksa tabii ki 2. el daha mantıklı olur.