Bana Yardımcı Olun Telefon Almam Lazım

Küçük olsun diye bi takıntın yoksa 25 ultra, 26 plus ,25 plus olabilir. Düz s25-26 da değerlendirilebilir. Ama düz modellerde 2-3 yıl sonra pili yetmemeye başlıyo bu iphonelardada böyle. Planlı eskitme sonuçta. S25uya bütçen yetiyorsa bence hala en mantıklı telefon.

İsteklerine bağlı olarak
S25+ ve S26 önerebilirim

Neden plus?
Düz seri 6.3" 1080x2340 FHD+ 4300mah ile gelirken
Plus serisi 6.7" 1440x3120 QHD+ 4900mah ile geliyor.

Neden düz?
2nm yeni exynos işlemcisi ile geliyor. Ne kadar exynos sevilmesede performans olarak snapdragon ile kafa kafaya. Ayriyeten +1 sene güvenlik ve yazılım güncellemesi alacak yeni seri olduğu için.

Dipnot: iphone ve samsung dışında hiçbir marka modele kafanı yorma

İsteklerine bağlı olarak
S25+ ve S26 önerebilirim

Neden plus?

Neden düz?
2nm yeni exynos işlemcisi ile geliyor. Ne kadar exynos sevilmesede performans olarak snapdragon ile kafa kafaya. Ayriyeten +1 sene güvenlik ve yazılım güncellemesi alacak yeni seri olduğu için.

reis iphone alasım var onun için çalıştım ztn ama hayvan gibi zam geldi 16 alıcaktım şimdi para iphone 15 256 gb a yetiyor 64k öyle alınır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İsteklerine bağlı olarak
S25+ ve S26 önerebilirim

Neden plus?

Neden düz?

s25 in daha iyi olduğunu biliyorumda android artık güzel gelmiyor ve yazılım vede optimizasyon

S25 ultra al

reis iphone alasım var onun için çalıştım ztn ama hayvan gibi zam geldi 16 alıcaktım şimdi para iphone 15 256 gb a yetiyor 64k öyle alınır mı?

s25 in daha iyi olduğunu biliyorumda android artık güzel gelmiyor ve yazılım vede optimizasyon
Bende xiaomi mi note 10 lite kullandım 6 yıl boyunca. Yazılımdan çekmediğim kalmadı. Kamerası zaten rezaletti. Bu yıl mayıs ayında s25fe ye geçtim. S25 serisinin en alt sıfırı olmasına rağmen s serisi olmasının cok büyük artıları var. Yazılımı stabilitesi gerçekten çok iyi. Kamarası fotoğrafta iphoneu aratmıyor. Videoda tabii ki iphone daha önde herzaman. 7 yıl güncelleme desteği olduğundan dolayıda kafam rahat kullanabileceğim bir cihaz. Xiaomi 2 yıl sonra güncelleme desteğini kesmişti bende. Birde benim samsung tercih etme sebebim androiddeki tek ve en güvenli liman olması. Benim android telefon alışkanlığım oldugu icin (duyduğum kadarıyla iphoneda pano yokmuş ben panoda şifrelerimi sabitleyip oradan aktif bir şekilde kullanıyorum) bazı kullanış alışkanlıklarımı terk edemediğim icin androidde kaldım. İçimde her zaman iphone geçme hevesi var ama bana ters geliyor. Yani günün sonunda yine senin fikrin tabi. Ama bana kalsa 3 yıllık telefon alacağıma samsung alır geçerdim. Çünkü 5 sene kullanacağım diyosun 5 sene sonra iphone 8 - x arası bir değeri olacak çokta para edeceğini düşünmüyorum şahsi fikrim.

he bide 2. el almam güvenmiyorum

alıcam ve güvelirimi
2. Rl almıcaksan a16e nin altı almak saçmalık gereksiz pahalı knk s25 fe al daha iyi yada sen 64k vericeksen 16 ya s25 ultra al %100 %100 kat daha iyi s25u

15 alınmaz 17 al geç diyorlar 15 kötü demeye dilleri varmıyor samsung önermemek için apple sevdalılığı yapıyorlar.

beyler hanımefendiler bana yardımcı olun iphone 16 alıcaktım 64k ya bi zam yedi 80 k oldu onu silin bende şuan 50-60 civarı bi para var iphone 15 mi alayım yoksa başka modellermi alayım s25 alıyım diyorum 43 e ama gönlüm iphone 15 de bi kere heves ettik beya ve 2. el satarken piyasa durumu fln ben şuan aldımmı 5-6 sene kullanırım duruma bağlı şuanda redmi note 10s kullanıyorum hiç memnun değilim ablamda xiaomi aldı mi 11 lite oda bozuldu o yüzden androidlere karşı bi şeyim var babamda iphone 7 var adam ilk çıktığında aldı halen kullanıyor bi yardım
Kamera çok önemli değilse 16e bakabilirsin uyguna, 15i yapay zeka desteklemediği için çok önermiyorum.

beyler hanımefendiler bana yardımcı olun iphone 16 alıcaktım 64k ya bi zam yedi 80 k oldu onu silin bende şuan 50-60 civarı bi para var iphone 15 mi alayım yoksa başka modellermi alayım s25 alıyım diyorum 43 e ama gönlüm iphone 15 de bi kere heves ettik beya ve 2. el satarken piyasa durumu fln ben şuan aldımmı 5-6 sene kullanırım duruma bağlı şuanda redmi note 10s kullanıyorum hiç memnun değilim ablamda xiaomi aldı mi 11 lite oda bozuldu o yüzden androidlere karşı bi şeyim var babamda iphone 7 var adam ilk çıktığında aldı halen kullanıyor bi yardım
5 6 yıl kullanıcaksan s25plus al çok güzel bir telefon hem ekran büyük hem kalitesi güzel
İphone yi 5 yıl kullandım iyiydi ama aadece daha optimize onun dışı samsung beni daha memnun etti fp
Bir de niagara launher indirdim twk elle kontrolü aşoro basit oldu

Geri