Yardım Asus Rog Pelta Ses Sorunu

ahmet3436

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba İncehesap üzerinden asus rog pelta kulaklık almıştım ürünün testini yaptığımda wireless moduna aldıgımda sesler bozuluyor kesik kesik geliyor en son sürüm güncellemelerini yaptıgıma ragmen bu sorun devam ediyor diğer sorunda uygulama üzerinden ayarları yapmama rağmen ses seviyesi düşük geliyor bu sorunu yaşayan oldumu ürünün bozuk olma ihtimali varmıdır

Böyle yapmayı dene bazı problemler yaşanabiliyor bende ilk aldığımda sesler kesiliyodu daha sonra rf alıcıyı yakınıma aldım zamanla dikkat etmeden de olsa problem gitmişti
1789763528771.webp

peki hocam size göre kulaklıgın ses perfonmansı nasıl bana düşük gibi geliyor
kişiye göre çok değişken ya ama ben memmunum ses kalitesi falan benim için iyi ben ürünü kafa bandı var ve rahat diye almıştım bu karşılaştırma işini daha iyi yapanlar var onlar sana ürn hakkında daha iyi yorum oluşturur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak iade etmeyeceksen cashback kampanyasına katıl unutma

kişiye göre çok değişken ya ama ben memmunum ses kalitesi falan benim için iyi ben ürünü kafa bandı var ve rahat diye almıştım bu karşılaştırma işini daha iyi yapanlar var onlar sana ürn hakkında daha iyi yorum oluşturur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak iade etmeyeceksen cashback kampanyasına katıl unutma
servis kaydı oluştuırdum pentadan hocam yarın teslim almaya gelicekler bilmiyorum eski kulaklıgımda ses seviyesi %25 kullanıyordum yetiyordu bunda %50 lerde kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,965
Üyeler
204,031
Son üye
furkann.karakus
Geri