stok açılacağını sanmıyorum. Biriyle anlaşın hocam insanların işine yarasın.Beyler almak isteyip alamayan varsa ben iptal edecem yada izmir içi gelip elden alırım diyen varsa aldığım fiyattan vericem yoksa iptal edecem
stok açılacağını sanmıyorum. Biriyle anlaşın hocam insanların işine yarasın.Beyler almak isteyip alamayan varsa ben iptal edecem yada izmir içi gelip elden alırım diyen varsa aldığım fiyattan vericem yoksa iptal edecem
oha 27 bedava lol27 bu
Açmazlarben alamadım eğer aynı fiyattan stok açılıyorsa iptal edersen valla sevinirim
hocam 6 taksitle mi aldınız?Beyler almak isteyip alamayan varsa ben iptal edecem yada izmir içi gelip elden alırım diyen varsa aldığım fiyattan vericem yoksa iptal edecem
bende tek çektim parayı toparlayamazsam iptal eedebilirim bursa içi elden verebilirimBeyler almak isteyip alamayan varsa ben iptal edecem yada izmir içi gelip elden alırım diyen varsa aldığım fiyattan vericem yoksa iptal edecem
O nasıl oluyor hahahocam 6 taksitle mi aldınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6 taksitle bana satacak varsa 16.000tl den alabilirim.
Donraki cumalar da görürüzfiyatı zaten 20k yakında indirimlerle zaten bu fiyata düşürürler gene 4k indirim yapmış oldular gene düşer bu fiyata
gaming gecesi harici de düşer bu markalar genelde en yüksek fiyattan lanse edilirler sonra düşürürler fiyatıDonraki cumalar da görürüz
18 civarına bence inerler ama 16 zannetmiyorum.fiyatı zaten 20k yakında indirimlerle zaten bu fiyata düşürürler gene 4k indirim yapmış oldular gene düşer bu fiyata
Taksitle almadım da alsam bile kim niye size taksitle satsın? o hangi dünya? monitörü aldıktan sonra adam taksit diye sizin peşinizde mi koşacak?hocam 6 taksitle mi aldınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6 taksitle bana satacak varsa 16.000tl den alabilirim.
Taksitle almadım da alsam bile kim niye size taksitle satsın? o hangi dünya? monitörü aldıktan sonra adam taksit diye sizin peşinizde mi koşacak?