Furkansolhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
OLED zannettim kalbim küt küt çarpıyor
Çok isterdim oled olsunOLED zannettim kalbim küt küt çarpıyor![]()
Yani bu fiyatlara biraz boyuttan ödün vererek miniled falan alınabiliyor çok rahatÇok isterdim oled olsun, alınır mı yinde de?
Qled olması bu fiyatın mantıklı olup olmadığını anlatmıyor. Qled panel çeşidi yahut kalite ölçütü değildir. Qled sadece quantum dot katmanının pazarlama adıdır. Asıl fiyatı belirleyen unsur kullanılan panelin kalitesi ve özellikleridir. Bu fiyata fırsat olması için miniled olmasını beklerdim ben. Bu haliyle cazip gelmedi banaBu fiyata Qled çok fazla değil mi?
Hocam ben satın aldımda sence kaliteli değil mi panel detaylarına çok ulaşamadım.Qled olması bu fiyatın mantıklı olup olmadığını anlatmıyor. Qled panel çeşidi yahut kalite ölçütü değildir. Qled sadece quantum dot katmanının pazarlama adıdır. Asıl fiyatı belirleyen unsur kullanılan panelin kalitesi ve özellikleridir. Bu fiyata fırsat olması için miniled olmasını beklerdim ben. Bu haliyle cazip gelmedi bana
bence bu paraya miniled bak next 65 düşüyordu sankiHocam ben satın aldımda sence kaliteli değil mi panel detaylarına çok ulaşamadım.
Next 65” deki panel lg ips lcd paneldi. Ve kaliteli bir panel kullanıldı diye hatırlıyorum. Biraz daha zorlanıp tercih edilmeli diye düşünüyorum.bence bu paraya miniled bak next 65 düşüyordu sanki
Ben tcl iffalcon alınmalı diye düşünüyorum ama şuan fiyatlar nasıl hiç haberim yokNext 65” deki panel lg ips lcd paneldi. Ve kaliteli bir panel kullanıldı diye hatırlıyorum. Biraz daha zorlanıp tercih edilmeli diye düşünüyorum.