❌İndirim Bitti! Grundıg 65 Gq 950a Qled TV 34.200

2 Hafta önce aynı fiyata 850a modelini aldım sizce iade edip bunu almalımıyım arada çok fark varmı?

Bu fiyata Qled çok fazla değil mi?
Qled olması bu fiyatın mantıklı olup olmadığını anlatmıyor. Qled panel çeşidi yahut kalite ölçütü değildir. Qled sadece quantum dot katmanının pazarlama adıdır. Asıl fiyatı belirleyen unsur kullanılan panelin kalitesi ve özellikleridir. Bu fiyata fırsat olması için miniled olmasını beklerdim ben. Bu haliyle cazip gelmedi bana

Qled olması bu fiyatın mantıklı olup olmadığını anlatmıyor. Qled panel çeşidi yahut kalite ölçütü değildir. Qled sadece quantum dot katmanının pazarlama adıdır. Asıl fiyatı belirleyen unsur kullanılan panelin kalitesi ve özellikleridir. Bu fiyata fırsat olması için miniled olmasını beklerdim ben. Bu haliyle cazip gelmedi bana
Hocam ben satın aldımda sence kaliteli değil mi panel detaylarına çok ulaşamadım.

Merhaba arkadaşlar, bende tv araştırırken kendimi burada buldum yıllar evvel 55" tv almıştık daha ilk aylarında çocuk ekranını kırdı belki 6 yıldır 82 ekran kullanıyoruz.Şimdi de 65 yada 75 inç tv lerden alayim diyorum.Oda Küçük değil 30m2 civarında benim öğrenmek istediğim husus şu buradaki tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa ona göre tercihimi yapacağım. Açık PlayStation yada oyun diyelim TV'ye bağlayıp oynamıyorum.Yani 60hz yada 120hz sadece oyun için mi hissedilir. Onun dışında gerekli değil mi misal.Dün vatan bilgisayar gittim adam 120 hz işte ps oynayacaksan al onun dışında anlamı yok dedi. Her neyse Ben de araştırırken Media markt'ta gözüme bir indirim ilişti alsam mi diye kararsız kaldım pahalı mi düşüyor diye. mesela şu an an itibarıyla 75gq950a modeli 43k fiyat görünüyor bunun alınabilirliği nedir acaba 11.11 beklesem indirim tutturabilir miyim

55 65 miniled var bu fiyata ara ara bakıyorum

Next 65” deki panel lg ips lcd paneldi. Ve kaliteli bir panel kullanıldı diye hatırlıyorum. Biraz daha zorlanıp tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Ben tcl iffalcon alınmalı diye düşünüyorum ama şuan fiyatlar nasıl hiç haberim yok

Geri