Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulaklık Alınır mı ?

Baya eski gamepower kulaklık kullanıyorum yeni bir kulaklığa geçiyorsam en iyisine geçiyim dedim. Bu yılda 6500'e alınır mı ?
Hocam millet artık yaygın olarak kullandığı için hazır ayarları vardır sana yardımcı olacaklardır elbet. Bu eq ayarları problemi 1.5-2 sene öncesinin sıkıntısı çözmüş artık insanlar alınabilir ama hala SS :)

Hocam bende siyah versiyonunu daha 2-3 haftadır kullanıyorum kutudan çıktığı gibi takıp kullanmaya başladım hiç bir ayar yapmadım ama genel olarak memnunum bence iyi bir ayar yaparsanız dahada güzel sonuçlar alabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 2 haftada sadece 1 kere şarj ettim oda şarjı daha 60lardaydı unuturum diye takmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşadığım tek dezavantajı içinden çıkan şarj kablosunun cidden kısa olması

O fiyata alınabilecek direkt en iyi kulaklık ses kalitesi olarak Astrolarla yarışıyor o kulaklık.

Aldım hocam valla ya umarım bir sorun çıkmaz
Güle güle kullanın hocam mesela aynı tavsiye üzerine birkaç ay önce arkadaşım sizin gibi s modelini aldı ses kalitesi yeterli gelmiş ona bir ayar yapmadı sanırım s ile değişmiş biraz bass sorunu vardı zaten yetersizdi düzeltmiş olabilirler s modelinde bakarsınız yine az direkt benim ayarları uygulayın düzelir

Güle güle kullanın hocam mesela aynı tavsiye üzerine birkaç ay önce arkadaşım sizin gibi s modelini aldı ses kalitesi yeterli gelmiş ona bir ayar yapmadı sanırım s ile değişmiş biraz bass sorunu vardı zaten yetersizdi düzeltmiş olabilirler s modelinde bakarsınız yine az direkt benim ayarları uygulayın düzelir
daha iyi ses özellikle fps oyunlarında kulaklık çok iyi esporcularda genelde bunu kullanıyor zaten
Kulaklık geleli bir kaç saat oldu kullanıyorum herhangi bir ayar yapmadım fazlasıyla güzel sesi olsun dışarıya sesi kesmesi olsun harbiden eski gamepowerdan buna geçince kalite farkı gerekli kadar hissedildi size de bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler

Kulaklık geleli bir kaç saat oldu kullanıyorum herhangi bir ayar yapmadım fazlasıyla güzel sesi olsun dışarıya sesi kesmesi olsun harbiden eski gamepowerdan buna geçince kalite farkı gerekli kadar hissedildi size de bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler
güle güle kullanın hocam kafanıza bir şey takılırsa etiketlersiniz s modelinde bir nevi düzeltmişler o zaman sanırım

bana garip gelmişti normal sesi sen alıştıysan kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,528
Üyeler
203,496
Son üye
pikachu0231
Geri