katzvariak
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Beyaz sistemdeki yandaki (fotoğrafta karşıdaki) 2 fanı egzoz takmışım, reverse takılması gerekiyor sanırım içeri hava akışı sağlasın. Diğeri konusunda evet teşekkür ederim fikriniz içinGörseldeki sistem için ön taraftaki ve aşağıdaki (kırmızı işaretliler) içeri, arka ve yukarı olanlar ise dışarı hava atsın.
Alıntıyı görüntüle
İlk sistem konusunda emin değilim, ama altta fan yoksa üstte fan koymak akışı biraz bozuyor. Şöyle düşünün önden gelen fanların havasını, üstteki fanlar çekip arkadaki bileşenlere tam gitmesini önlüyor. Anakartın VRM soğutucusunda kalan sıcaklığı atmakta biraz zorlanabilir, belki SSD'de biraz sıcak çalışır gibi gibi.
En azından kendi mantığıma göre üst taraftaki arka fana yakın olan bir fanı bırakıp, iki fanı çıkarın. Veya ilk kasaya da altına fan ekleyin. Veya başka birine sorun.
Evet haklısınız, Asus tf120 model 2 tane fan var, indirimde almıştım reverse olup olmamasına dikkat etmedim, sadece onlar yanlışBeyaz için konuşayım. Siyahtan emin olamadım çünkü fanlar dönüyor yaprakları belli değil
Beyazda o kenarda duran 2 fan Tam tersi takmanız lazım. Aerocool logosu gözükmeyecek şekilde. O 2 fan dışarıya üflüyor öndeki 3 fandan alır almaz. Yanlış. halbuki içeriye hava üflemesi lazım
Beyazda geri kalan fanlar doğru kısacası o 2 fan yanlış sadece