Yardım Aula F75 Yerine Klavye Önerir Misiniz

TaHao

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,316
Bütçe
3500
Arkadaşlar klavyenin sesinden konforundan vs çok memnunum ama gördüğünüz üzere bu rgb ışıklar keycapslerden geçmiyor. Çoğunlukla karanlıkta kullandığım için de harfleri görmekte zorlanıyorum. Bana yine 75'lik mümkünse ses tekerleği olan ve en önemlisi keycapsleri ışığı geçiren klavye önerebilir misiniz bütçe 3-4K civarları.
klavye.webp

Arkadaşlar klavyenin sesinden konforundan vs çok memnunum ama gördüğünüz üzere bu rgb ışıklar keycapslerden geçmiyor. Çoğunlukla karanlıkta kullandığım için de harfleri görmekte zorlanıyorum. Bana yine 75'lik mümkünse ses tekerleği olan ve en önemlisi keycapsleri ışığı geçiren klavye önerebilir misiniz bütçe 3-4K civarları. Alıntıyı görüntüle
keycaps al onun yerine

Arkadaşlar klavyenin sesinden konforundan vs çok memnunum ama gördüğünüz üzere bu rgb ışıklar keycapslerden geçmiyor. Çoğunlukla karanlıkta kullandığım için de harfleri görmekte zorlanıyorum. Bana yine 75'lik mümkünse ses tekerleği olan ve en önemlisi keycapsleri ışığı geçiren klavye önerebilir misiniz bütçe 3-4K civarları. Alıntıyı görüntüle
keycaps önerelim

keycaps al onun yerine
aldım da işe yaramadı bunun ışıkları bana bakan tarafta yukarı bakmıyor o sebeple harfler yine aydınlanmıyor saçma bir şekilde. Bir de pahalı keycapslerin bile sesi kötü abi hissiyat çok değişiyor..

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-19 004454.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-19 004454.webp
    61 KB · Hit: 23
aldım da işe yaramadı bunun ışıkları bana bakan tarafta yukarı bakmıyor o sebeple harfler yine aydınlanmıyor saçma bir şekilde. Bir de pahalı keycapslerin bile sesi kötü abi hissiyat çok değişiyor..
iyiki almamışım benim konuma bakabilrisin daha yeni açtım

Ses ve keycaps kalitesini bilemem, ama ses tekerleği ve ışık geçiren olarak bir tek bunu biliyorum.

Ses tekerlekli klavye daha önceden kullandım, bence çok da kullanışlı değil. Ben halen FN+ ile olan bir klavyede daha rahat ediyorum. Zaten hoparlör %100, IEM kulaklığım %30-40 arası, kulaküstü olan %70 sabit kullanıyorum. Sesleri oyun veya videolarda kısıyorum yüksekse. Ses tekerleği olmayan şu ürün var, indirim ile ₺2000 alınıyor. Bunun avantajı ses yalıtımı var ve kablosuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kabaca bakınca bu ürünler var gibi duruyor.

Son düzenleme:
karakterleri sana dogru bakan keycaps al veya seffaf olabilir
1789810625855.webp

Bursa'daysan 500 e vereyim %75 lik klavyelerle uyumlu gradyan keycap var elimde bundan
1789831059136.webp

Geri