🔥İndirim Enermax Platimax Iı 1200df 1200w Psu 7.999 TL!

Durup dudurken indirim gelmiş. A- seviyesi PSU, 1200W için uygun fiyat.

list:
2.webp

Beni aşar.

2.200,00 tl civarı bütçede

Hangisi tercih edilir.

Fsp nin avantajı dc dc, enermax ise grup regülasyon

Enermax ise fanı sessiz, Japon kapasitör, +50w fazlası ve yassı kabloları

Enermaxı en çok sessiz fan için düşünüyorum.

Sistemim i512400f rx 6700 xt

Beni aşar.

2.200,00 tl civarı bütçede

Hangisi tercih edilir.

Fsp nin avantajı dc dc, enermax ise grup regülasyon

Enermax ise fanı sessiz, Japon kapasitör, +50w fazlası ve yassı kabloları

Enermaxı en çok sessiz fan için düşünüyorum.

Sistemim i512400f rx 6700 xt
nereden kısarsan kıs, ama psu dan kısma.
psu yu sistemin kalbi olarak dusun.
sistem upgrade yapsanda surekli kullanılacak parcadır.
elektronik biraz sans işi ama, psular giriş seviye..

Sistemi komple değiştireceğim DDR4 anakart ram ekran kartı derken kasa elimde kalır. İşimi görsün yeter gittiği yere kadar gitsin

Sana katılıyorum psu'dan kısmayacaksın. İleride kart değiştirsen güçlü bir kart alsan psu'yu değiştirmek zorunda kalacaksın. Yok değiştirmicem dersen sistem resetlemeler vs yaşama ihtimalın var. Kaliteli bi psu rahat 10 sene götürüyor sorunsuz, güç kaybetmeden. Fp olarak alacaksanda en az 750 watt bi modele yönel.

Yanlış Bilgilendirme
Durup dudurken indirim gelmiş. A- seviyesi PSU, 1200W için uygun fiyat.

bu arada ekleyeylim düşük sistemleriniz için çok yüksek güç kaynakları da kesinlikle sağlıklı bir şey değil kart kısa devreye düşer atıyoprum 650 watt kullanırsın ekran kartının kısa devresi olur basit tamirle gider 1200 watt diye ekran kartı fazla akımı kaldıramaz tamamen yanar aa yüksek ucuz diye atlamayın bu tip ürünlere

bu arada ekleyeylim düşük sistemleriniz için çok yüksek güç kaynakları da kesinlikle sağlıklı bir şey değil kart kısa devreye düşer atıyoprum 650 watt kullanırsın ekran kartının kısa devresi olur basit tamirle gider 1200 watt diye ekran kartı fazla akımı kaldıramaz tamamen yanar aa yüksek ucuz diye atlamayın bu tip ürünlere
Hoca öyle bir salladı ki.
Öyle bir şey yok. Sistem ne kadar güç istiyorsa PSU'dan okadar güç çeker.

evet yine okuduğunu anlamayan birisi :D git hatrı sayılır servislerin videolarını izle :D ekran kartı 1200 watt güç çeker demiyorum gücü kesemez diyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

''1200 Watt'lık güç kaynağı, 650 Watt'lığa göre çok daha yüksek akım (Amper) sağlayabilir. Kart kısa devreye düştüğünde, 1200 Watt'lık PSU hattan çok yüksek akım geçirir ve kartın yollarını kömür eder. '' bu bir çok serviste söyler ztn ve ne gerek var 5090 takmayacaksan :D

Hangi işlemciyi kullandığınızın bir önemi olmaksızın, RX 9070 XT veya RTX 5070 Ti bir sisteminiz varsa bu kadar güce ihtiyacınız yok demektir.
750W bir güç kaynağı fazlasıyla işinizi görecektir. Dün gece incehesap'ta 4.300 liraya listelenen XPG Core Reactor II VE 750W fazlasıyla yeterli olacak ve 3.000 liranız cebinizde kalacak.

Benim bildiğim arkadaşın dediği doğru, kart kısa devre durumda örneğin SMD herhangi bir devre elemanın patlaması veya bozulması sonucu kart daha fazla akım çekebilir hale geliyor yani devre tamamlanıyor buda karta sonsuz bir güç isteğine girmesini sağlıyor buda güç kaynağınızın ne kadar güçlü ise aslında o güçün nerdeyse tam kapasitesini kullanabilecek hale getiriyor.

evet yine okuduğunu anlamayan birisi :D git hatrı sayılır servislerin videolarını izle :D ekran kartı 1200 watt güç çeker demiyorum gücü kesemez diyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

''1200 Watt'lık güç kaynağı, 650 Watt'lığa göre çok daha yüksek akım (Amper) sağlayabilir. Kart kısa devreye düştüğünde, 1200 Watt'lık PSU hattan çok yüksek akım geçirir ve kartın yollarını kömür eder. '' bu bir çok serviste söyler ztn ve ne gerek var 5090 takmayacaksan :D
Benim bildiğim arkadaşın dediği doğru, kart kısa devre durumda örneğin SMD herhangi bir devre elemanın patlaması veya bozulması sonucu kart daha fazla akım çekebilir hale geliyor yani devre tamamlanıyor buda karta sonsuz bir güç isteğine girmesini sağlıyor buda güç kaynağınızın ne kadar güçlü ise aslında o güçün nerdeyse tam kapasitesini kullanabilecek hale getiriyor.
Bu tarz durumlar için SCP ve OCP koruması var, onlar tetikleniyor. SCP taş devri PSU'da bile var zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,451
Üyeler
203,452
Son üye
Enzo10
Geri