Öneri Sonunda OLED Monitör Aldım

oled le aşk yaşanır evdekileri görünce oledle kıyaslıyorum oledi dağa çok seviyorum o derece güzel geliyor gözüme sen düşün.

MÜ KEM MEL :kekw: G6'nın yeri ayrı ben de 9 taksit almıştım gece petrolde çalışıp gündüz üniyi hallediyordum. İyi ki Glossy almışım diyorum şu an bambaşka gözüküyor ekran müthiş. Kartonpiyerin izi çıkmış elim titreye titreye sildim üstünde jelatin yoktu.
bir de woled qd'deki kadar hassas değil temizlik açısından, yine de sen dikkat edersin

bi ben kurtulamadım şu g6dan kim önerdiyse mat falan olduğunu da söylemedi oled monitörü sayılı kişinin önermesi şart. benim alacağım taa 2027 aprilde çıkacakmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim üniyi gündüz halletme şansım yok, gece gündüz çalışıyoz valla :ROFLMAO:
Kolay gelsin valla ben fıtık sahibi oldum 23 yaşımda elendim :kekw:

bir de woled qd'deki kadar hassas değil temizlik açısından, yine de sen dikkat edersin
Evet evet biliyorum ama şu an çok yeni olduğu için ister istemez ekstra bir narinlik ekleniyor 1 2 aya haşır huşur silerim :kekw:

Parça sunmaları lazım elimizde yok parçası yapmayız diye bir şey yok kanunlara göre Tv'de falan 10 yıl yedek parça olması zorunlu. Servis fişiniz varsa THH'e başvurun ellerinde o parça gerçekten yoksa yeni monitör vermek zorundalar.

GELDİİİ GELDİİİ GELDİİİİ BAYILDIM
hocam sen abisinin e6'sını inceleyen arkadaş değil misin :D arka plandan tanıdım. benimki de geldi. gray uniformity çok vardı image cleaning yaptım geçti. umarım devamı olmaz. tayfun hocanın technopat konularından renodx ile hdr yapmaya çalışıyorum potansiyeli kullanmaya çalışıyorum renk doygunluğunu arttırmam lazım renkler soluk geliyor.

Parça sunmaları lazım elimizde yok parçası yapmayız diye bir şey yok kanunlara göre Tv'de falan 10 yıl yedek parça olması zorunlu. Servis fişiniz varsa THH'e başvurun ellerinde o parça gerçekten yoksa yeni monitör vermek zorundalar.

GELDİİİ GELDİİİ GELDİİİİ BAYILDIM
hangisi oled :D

hocam sen abisinin e6'sını inceleyen arkadaş değil misin :D arka plandan tanıdım. benimki de geldi. gray uniformity çok vardı image cleaning yaptım geçti. umarım devamı olmaz. tayfun hocanın technopat konularından renodx ile hdr yapmaya çalışıyorum potansiyeli kullanmaya çalışıyorum renk doygunluğunu arttırmam lazım renkler soluk geliyor.
Hangi monitör

arkadaş hzi yüksek diye alıcak aldırtmamaya çalışıyorum nasıl ikna ederim
görüntüsü pusluymuş siyahlarda ışıkta morarıyormuş normalde grileşiyormuş görüntü kalitesi kötüleşiyormuş çok kötüymüş de

kameradan kaynaklı :ROFLMAO: gerçekte görsen 15 metre uzaktan bu oled dersin, kamerada özellikle geceleri çok fark eder

h27e6 (kronik ips glowlu diye konusu çıkan) ama iyi çıkmış çok şükür.

Hayırlı olsun, bende LG 39GX950B aldım 60k ya bakalım nasıl çıkacak.

En iyisini yapmışsın hayırlı olsun. Her halükarda Glossy panel alınmalı o videolarda gördüğünüz cıvıl cıvıllık için.

Bende Asus Rog XG32UCWG aldım 4 gün önce.
4K Woled panel + Tureblack Glossy kaplama
IMG_2554.webp

Okudum zaten renkler soluk diyince şaşırdım
HDR'da öyle oluyor hocam. HDR kalibre etmeyi ve ayarlamayı yapamadım. RenoDX uyumlu oyunlarda çalışıyormuş sadece. Nasıl iyi bir HDR kombinasyonu yapacağım bilmiyorum. Böyle devam gibi. Zaten memnunum. Gray banding çok vardı göze batıyordu image cleaning yapınca hepsi yok oldu aşırı memnunum şuan.

Geri