MÜ KEM MEL G6'nın yeri ayrı ben de 9 taksit almıştım gece petrolde çalışıp gündüz üniyi hallediyordum. İyi ki Glossy almışım diyorum şu an bambaşka gözüküyor ekran müthiş. Kartonpiyerin izi çıkmış elim titreye titreye sildim üstünde jelatin yoktu.
bi ben kurtulamadım şu g6dan kim önerdiyse mat falan olduğunu da söylemedi oled monitörü sayılı kişinin önermesi şart. benim alacağım taa 2027 aprilde çıkacakmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
benim üniyi gündüz halletme şansım yok, gece gündüz çalışıyoz valla
Parça sunmaları lazım elimizde yok parçası yapmayız diye bir şey yok kanunlara göre Tv'de falan 10 yıl yedek parça olması zorunlu. Servis fişiniz varsa THH'e başvurun ellerinde o parça gerçekten yoksa yeni monitör vermek zorundalar.
hocam sen abisinin e6'sını inceleyen arkadaş değil misin arka plandan tanıdım. benimki de geldi. gray uniformity çok vardı image cleaning yaptım geçti. umarım devamı olmaz. tayfun hocanın technopat konularından renodx ile hdr yapmaya çalışıyorum potansiyeli kullanmaya çalışıyorum renk doygunluğunu arttırmam lazım renkler soluk geliyor.
Parça sunmaları lazım elimizde yok parçası yapmayız diye bir şey yok kanunlara göre Tv'de falan 10 yıl yedek parça olması zorunlu. Servis fişiniz varsa THH'e başvurun ellerinde o parça gerçekten yoksa yeni monitör vermek zorundalar.
hocam sen abisinin e6'sını inceleyen arkadaş değil misin arka plandan tanıdım. benimki de geldi. gray uniformity çok vardı image cleaning yaptım geçti. umarım devamı olmaz. tayfun hocanın technopat konularından renodx ile hdr yapmaya çalışıyorum potansiyeli kullanmaya çalışıyorum renk doygunluğunu arttırmam lazım renkler soluk geliyor.
HDR'da öyle oluyor hocam. HDR kalibre etmeyi ve ayarlamayı yapamadım. RenoDX uyumlu oyunlarda çalışıyormuş sadece. Nasıl iyi bir HDR kombinasyonu yapacağım bilmiyorum. Böyle devam gibi. Zaten memnunum. Gray banding çok vardı göze batıyordu image cleaning yapınca hepsi yok oldu aşırı memnunum şuan.