Çözüldü✓ Araştırdım Topladım Almak Mantıklı mı?

ygtsevg

80+
Reaksiyon skoru
0
1 haftadır araştırıyorum lian li vision o11 compact kasaya full ama full beyaz sistem dizmeyi düşünüyorum 196k falan tutuyor bütçem 200k herşeyi sıfır almam lazım ikinci ele girmek istemiyorum ektekine bakar mısınız?
sizce uyumsuz bir parçam var mı veya önerebileceginiz birsey?
(hem fps oyunu oynayip hem hikayeli oyun düşünüyorum. önemli olan beyaz olması ve anakart ters bağlantılı görünümü iyi oluyor. kasa dikey gpu lian li ekran özellikle seçildi görünüm önemli)

Ekler

• 1000078898.webp
    1000078898.webp
    49.2 KB · Hit: 100
Son düzenleme:
Mis gibi sistem dizmişsin oğlum ama sırf beyaz olsun diye fazladan iyi para veriyor haberin olsun veririm diyorsan okey ama en ucuza satandan almak(beyaz siyah önemsiz) sana iyi para bırakır ama paran varsa al kasayı bilmiyorum parçalar kasanın içine sığar ise sen bunu yıllarca kullanabilirsin sıkıntı çıkarmadan

Mis gibi sistem dizmişsin oğlum ama sırf beyaz olsun diye fazladan iyi para veriyor haberin olsun veririm diyorsan okey ama en ucuza satandan almak(beyaz siyah önemsiz) sana iyi para bırakır ama paran varsa al kasayı bilmiyorum parçalar kasanın içine sığar ise sen bunu yıllarca kullanabilirsin sıkıntı çıkarmadan
teşekkürler fikrin için haklısın beyaz pahalı ama siyah içinde aynı ekran kartı anakart ve ram değişiyor yani onuda hesapladim fiyatlar max 9 10 lira falan farkediyor

1 haftadır araştırıyorum lian li vision o11 compact kasaya full ama full beyaz sistem dizmeyi düşünüyorum 196k falan tutuyor bütçem 200k herşeyi sıfır almam lazım ikinci ele girmek istemiyorum ektekine bakar mısınız?
uyumsuzluk yok iyi güzelde 9070 xt için 200k fiyat fazlasıyla pahalı geldi. Sırf beyaz olsun diye değmez bence.

Hocam, G6 almayın. Mat bir panele sırf 500 Hz diye 4K Tandem OLED parası vereceksin.

ram ssd fiyatları ucunca malum böyle oldu
Ram ssd beyaz olmasına gerek var mı ki? SSD zaten görmeyeceksin, ram içinde fiyatlar düzelene kadar idare et derim. Bu fiyata beyaz 5080 hazır sistem bulunur.

Ram ssd beyaz olmasına gerek var mı ki? SSD zaten görmeyeceksin, ram içinde fiyatlar düzelene kadar idare et derim. Bu fiyata beyaz 5080 hazır sistem bulunur.
kasa çok hoşuma gidiyor benim için görünüş önemli performans bir yana yeterli zaten gidip çok hikayeli oyun oynamam işlemcimide yüksek seçmeye çalıştım

guzel sistem. toplarken belliki arastirmissin. ihtiyac ve isteklerini tatmin edecek sekilde tercihler yapmissin. kendim icin alacak olsam kasayi degistirirdim oda goruntusunu sevmedigim icin ;D donanimsal tek degisiklik psu olabilir kalite olarak mukemmel degil ama cok onemli degil.

guzel sistem. toplarken belliki arastirmissin. ihtiyac ve isteklerini tatmin edecek sekilde tercihler yapmissin. kendim icin alacak olsam kasayi degistirirdim oda goruntusunu sevmedigim icin ;D donanimsal tek degisiklik psu olabilir kalite olarak mukemmel degil ama cok onemli degil.
teşekkürler psuyu platinum diye seçtim akım koruma sıcaklık koruma birsuru ozelligi var kaliteli dediğiniz hangi markalar olabilir lian li psu alınır mı mesela 2k daha fazla verip platinum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdi ben çoğunlukla fps oynayacağım için hemde oled olsun diye yüksek hz tutmaya çalıştım 165 240 bana çok az gelir hem hikayeli hem fps oynamak için bunu seçtim ama sadece hikayeli oynamak için dediğiniz monitörler çok iyi birde cam panel yansıma yapıyor diyorlar ama bilemiyorum o yüzden mat

teşekkürler psuyu platinum diye seçtim akım koruma sıcaklık koruma birsuru ozelligi var kaliteli dediğiniz hangi markalar olabilir lian li psu alınır mı mesela 2k daha fazla verip platinum
psu kotu degil sadece mukemmel degil diye soyledim. excel psu tierlistinden A+ olmayan psu almiyorum daha once 4 kez psu degistirmek zorunda kaldim...

Geri