❌İndirim Bitti! Asus 5070 Tı 80.699 Paraf Özel 6 Taksit 8300 TL İade+Asus İade+Oyun (67.439)

stok sayısını nerden görüyorsunuz acaba
sepete ekleyin ürünü sonra + tuşuna basarak stok sayısını görüyorsunuz 4 tane ekledim tekrar eklemek istedigimde izin vermedi dogal olarak 2 tane var iken şimdi 4 ekliyorsam 2 tane iptal var yada 2 tane ürün eklenmiş demektir.

Bu senenin başlarında ana bilgisayarım için şunu gaming gen'den 60 bin civarına almıştım bazı kartlar abartı fiyattayken
Çok güzel kart hocam güle güle kullanın, gaming gen düzgün taksit yapsa bende düşünüyordum bunu, 5070 ti da nasıl bilemem ama 5080 da galax ex gamer ve hof çok güzel değerlerde çalışıyor pazarlama problemi görüyorum biraz da maalesef, ex gamer de buhar odası olduğunu bilen adam yok adam akıllı, kore de çok aktif oldukları için genelde ordan bakıyorum bende galax serisine inceleme ararsam, ex gamer bir hof değil asla elbette ama gaming trio alıp ex gamer almayan çok insan gördüm hemde trioya 10-15k fazla vererek alan :D halbuki trio da yok vapor chamber

Çok güzel kart hocam güle güle kullanın, gaming gen düzgün taksit yapsa bende düşünüyordum bunu, 5070 ti da nasıl bilemem ama 5080 da galax ex gamer ve hof çok güzel değerlerde çalışıyor pazarlama problemi görüyorum biraz da maalesef, ex gamer de buhar odası olduğunu bilen adam yok adam akıllı, kore de çok aktif oldukları için genelde ordan bakıyorum bende galax serisine inceleme ararsam, ex gamer bir hof değil asla elbette ama gaming trio alıp ex gamer almayan çok insan gördüm hemde trioya 10-15k fazla vererek alan :D halbuki trio da yok vapor chamber
Arkadaşta 2 büyük fanlı Galax 5070ti var çoğu 3 küçük fanlı 5070ti dan daha serin ve sessiz çalışıyor ve ben Galax i görünce anladim ki fanın boyutu da fan sayısı kadar önemliymiş. Galax ın uzakdoğu da bu kadar sevilen marka olması boşuna değilmiş

Ortalama bir 5070'den daha fazlasını sunamıyor 76 bin bu kart için haramdır benim gözümde sırf şekil olsun diye alacaklara hitap ediyor
Ortalama bir 5070 e şu fiyatları çekmeye başlayanlar var malesef

Arkadaşta 2 büyük fanlı Galax 5070ti var çoğu 3 küçük fanlı 5070ti dan daha serin ve sessiz çalışıyor ve ben Galax i görünce anladim ki fanın boyutu da fan sayısı kadar önemliymiş. Galax ın uzakdoğu da bu kadar sevilen marka olması boşuna değilmiş
Bizde uzakdoğuluyuz Azerbaycanlıyız

ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN

AYRICA EK OLARAK OYUN KAMPANYASIDA VAR

https://store.steampowered.com/app/3669870/CONTROL_Resonant/

Alıntıyı görüntüle

ASUS PARA İADE SAYFASI

Alıntıyı görüntüle

BU KAMPANYALARIN SİZE GETİRİCEGİ TOPLAM İADE

8300 TL PARAF + 2765 ASUS + 2195 TL CONTROL OYUN TOPLAM İADE : 13.260
Merhaba hocam sıfırdan paraf kart alanlara ekstra bir şey var mı :)

Parafın bu 3 kampanyasına katıldım. Vatan tek taraflı iptal etti siparişi. Tekrar sipariş versem Halkbank 2. Sipaşi ilk sipariş olarak kabul eder mi? Daha önce tecrübe eden var mı?

Merhaba hocam sıfırdan paraf kart alanlara ekstra bir şey var mı :)
paraf uygulamasındna kampanyalara girin yeni üyelere özel bir şey varsa ordadır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parafın bu 3 kampanyasına katıldım. Vatan tek taraflı iptal etti siparişi. Tekrar sipariş versem Halkbank 2. Sipaşi ilk sipariş olarak kabul eder mi? Daha önce tecrübe eden var mı?
bankayı arayın

1789898090960.webp

Alanlara h.o şimdiden

Geri