lackwiento
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
- Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu paylaşmadan önceNasıl aldn
konuyu paylaşmadan önceNasıl aldn
takibe aldım teşekkür ederim belki stok gelirse yakalarızhttps://www.amazon.com.tr/ASUS-DUAL-RTX5060TI-O16G-TUF-GAMING-750B-EVO-Bundle/dp/B0H1RTHQPQ/ evet hocam bundle buydu 38 bindi
Ayıptır insanlar sistem kurmaya çalışıyor bu zordu dönemde sizde 5080 var yetmiyor muöyle görünüyor. bende yakın zaman içinde topladım referansçı arkadaş sağ olsun sayesinde 5080 aldım. bu karttan da 2 tane aldım kartta limit bitti. ürünler gelsin kutuyu açmadan ikinci elde ilana koyucağım.
dostum 5080i bugün 69 binden satın aldım. 2 tane de bu karttan aldım satarım diye param da var yani sizene ister alırım ister almam.Ayıptır insanlar sistem kurmaya çalışıyor bu zordu dönemde sizde 5080 var yetmiyor mu
Kaçtan vercen dostum lazım olabilir?Ayıptır insanlar sistem kurmaya çalışıyor bu zordu dönemde sizde 5080 var yetmiyor mu
2-3 gündür 3-4 kere denk geldi bilerek almadım, aldığımıda iptal ettim, alırsam aldığım fiyattan vereyim sana?Kaçtan vercen dostum lazım olabilir?
elime gelsin sana 30 dan veririm kanka işin görülsünKaçtan vercen dostum lazım olabilir?
Vallahi denkleştirebilirsem irtibata geçerim seninle.elime gelsin sana 30 dan veririm kanka işin görülsün
Lan 5080 i nasıl 69 bine aldındostum 5080i bugün 69 binden satın aldım. 2 tane de bu karttan aldım satarım diye param da var yani sizene ister alırım ister almam.
Bu fiyata ne olmus ya. Incehesaptan 29a 5070 almistim haziranda