Tecno Megabook S14 Nasıldır?

smedddd

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
40000
Merhaba bu laptopu gördüm 40 bin civarı kullanam var mı? Ders çalısmak için alacağım yanımda taşımak içinde uygun. Başka önerileriniz nedir matebook d16 ve vivobook 16 snapdragona da baktım en beğendiğim bu oldu sizin öneriniz nedir? Lütfen sadece alınmaz yazıp başka bir ürünün linkini koyup gitmeyin.

Merhaba bu laptopu gördüm 40 bin civarı kullanam var mı? Ders çalısmak için alacağım yanımda taşımak içinde uygun. Başka önerileriniz nedir matebook d16 ve vivobook 16 snapdragona da baktım en beğendiğim bu oldu sizin öneriniz nedir? Lütfen sadece alınmaz yazıp başka bir ürünün linkini koyup gitmeyin.
Mac bakabilitsin 2. El

Medion signum daha mantıklı bence, işlemci daha zayıf ama arada 12K lık fark yok bence.

Medion signumu ilk defa duydum bunada bakacağım ama ağır bir cihaz gibi duruyor.
Medion ağır değil hatta segmentine göre hafif bence, ama Techno biraz daha hafif, o sektörün en hafifi olduğunu iddia ediyor zaten 😅

Yakın zamanda 35 civarına düştüğünü görmüştüm Techno nun, yine o fiyatlara düşerse bütçe müsaitse o da alınabilir.

Medion ağır değil hatta segmentine göre hafif bence, ama Techno biraz daha hafif, o sektörün en hafifi olduğunu iddia ediyor zaten 😅

Yakın zamanda 35 civarına düştüğünü görmüştüm Techno nun, yine o fiyatlara düşerse bütçe müsaitse o da alınabilir.
Az önce baktım 35 bin tl ye düşmüş dediğiniz gibi . 512 gb ama bana fazlasıyla yeter bu özelliklerde en yakın olanlar en az 50 bine yakın fiyatı var sadece markasal bir sıkıntı yapmıştım ama servisi bdh mış inşAllah haftaya alacağım hayirlisi neyse o olsun bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet medium 1 kg miş 😯 dışarıdan ve videolardan çok ağır gözükiyordu.

Cokta fazla değilmiş aslında ikisinede bakacağım ama bütcem tecnoya yetiyorken onu anmak daha mantikli geldi birde yorumlardan incelemek lazim aslinfa
Yeşil sitede önerende olmuş önermeyende. Fakat bütçeniz yetiyorsa Medion daha alınabilir tabi.

Yeşil sitede önerende olmuş önermeyende. Fakat bütçeniz yetiyorsa Medion daha alınabilir tabi.
Medion 28bin tl tecno 35 bin tlaradaki fiyata değermi bilemedim medionu ileride yükseltme şansın olabilir ve portu daha fazla ama menteşelerin ve sesinden sıkıntılı oldugu söylenmiş ama teknoloji sanş isi mağzada hangisi mevcutsa onu alırım muhtemelen.

Geri