Çözünürlük olarak 1280 960 kullanıyorumSistemim 5070 7800x3d 32gb ram
Bana görüntü kalitesi iyi fps den iyi olan bir ayar lazım veya sizin öneriniz nedir
7800x3d zaten 600 700 fps alıyor rahatlıkla doku kalitesini düşüğe almaya gerek yok bence. skinler çamura dönüyor düşüğe çekince onu.Bende bu ayarlar var grafik olarak fps olarak baya iyi Digital vibrance i 80 parlaklık kontrastı 52 yapıp bakabilirsin gözüne güzel gelirse
ben de çok benzerlerini kullanıyorum, sadece güzel eldiven/bıçak kombon veya skinlerin varsa shader'ı da aç.Bende bu ayarlar var grafik olarak fps olarak baya iyi Digital vibrance i 80 parlaklık kontrastı 52 yapıp bakabilirsin gözüne güzel gelirse
Öncelikle bu kadar özenerek yazısının için teşekkürler ben şimdi digital vibrance 80 parlaklık ve kontrast 50 gamma 1.05ben de çok benzerlerini kullanıyorum, sadece güzel eldiven/bıçak kombon veya skinlerin varsa shader'ı da aç.
keskinlik yumuşatmayı biraz daha yükseltebilirsin hatta 4:3 düşük çözünürlük olduğu için 16X'e kadar gider, onu dene.
renk ayarlarından gamma 2.4 gibi bir şey yapabilirsin, arkadaşın dediği gibi canlılık için biraz vibrance ekle bendeki ktc monitör ayarları böyle. monitörden de biraz değişiklik yaptım tabi
Alıntıyı görüntüle
nvidia denetim masası -> 3d ayarların yönetilmesi -> program ayarları -> cs2.exe
CUDA - GPUlar: Bu GPU'ları kullan -> RTX 5070
Doku Süzme - Kalite: Yüksek performans
Eşyönsüz örnek optimizasyonu: Açık (titreme dalgalanma vs varsa geri kapat)
Trilineer opt: Açık
Düşey sync: Kapalı
Düşük gecikme oranı modu: Ultra
Güç yönetimi: Maks performans
OpenGL ile görüntü oluşturma GPU'su: RTX 5070
Tercih edilen yenileme hızı: Max değer
bu kısım biraz daha deneysel, kasa içi soğutman/akışın falan iyiyse
nvidia app -> sistem -> performans -> otomatik ayarlama açıksa kapat
performans limitleri:
voltaj: kesinlikle 0
maks güç: 108
sıcaklık hedefi: 83 - default olması lazım
fan hızı hedefini oyuna girince otomatikten 60-70lere falan çıkartıp sıcaklık takibi yaparsın gerekirse artır/azalt
benim ortalama ayarlarım bu şekilde. ben neredeyse sadece cs2 oynadığım için bios dahil sürekli bir şeyler deniyorum ama ilk etapta bunları ve steam'den başlatma ayarlarına -high yazsan yeter diğer çoğu komut çalışmıyor artık veya process lasso kullanabilirsin. msi afterburner'la gpu için curve editor deneyebilirsin ama overclock/undervolt gibi işlemlerin sorumluluğu sende. bios'tan expo I veya II açıksa ve ram timinglerin çok yüksek değilse çok temiz akarsın.
edit: yüksekse de akarsın öyle aklına takılmasın, canavar gibi setup
ne demek csci kardeşler için her zaman...Öncelikle bu kadar özenerek yazısının için teşekkürler ben şimdi digital vibrance 80 parlaklık ve kontrast 50 gamma 1.05
Oyunun kendi ayarlarında ise doku filtreleme 4x digerleri düşük doku ayarı yüksek yüksek dinamik Aralık kalite yapacağım sadece keskinlik yumuşatma modunda kararsız kaldım cm2aa da iyi 2x veya 4x de cazip geliyor sizce hangisi hocam birde önceki seçimlerinden hatam varmı?
Tamamdır yeniden teşekkürler hocamne demek csci kardeşler için her zaman...
bence ilk önce monitördeki fps/rts/custom gibi ön ayarı belirle ve onu kurcala, sonrasında nvidia'dan renkle kontrastla vs oynarsın burası biraz kişisel zaten. benim ayarlar için vibrance 80 renkleri çok patlatıyor mesela, kontrast ve gamman gayet dengeli.
arkadaşın üstte ss attığı ayarlar zaten genel geçer tüm topluluk tarafından benzer versiyonları kullanılıyor, keskinliği yumuşatma ve dokuyu 4x dene biraz gözüne güzel gelsin. 2k 16:9 oynadığım için 2x benimkiler, oyuncu kontrastı açık, dikey eşitleme ve g-sync kapalı, devamı aşağıdaki gibi
Alıntıyı görüntüle