Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

cyberpunkda daha düne kadar çalışıyordu bugün girdiğimde ise multi frame generation seçeneğini göremedim yama gelmiş olabilir mi

Yeni gelen DLSS güncellemeleriyle birlikte bağımsız geliştiriciler modlama işinde kendilerini aşmaya başladılar. Şimdi ise RTX 2000 ve RTX 3000 serisi ekran kartlarında DLSS Multi Frame Generation teknolojisini aktif etmeyi başardılar ve bu bir FSR, XESS değil bildiğimiz orijinal DLSS MFG! Bu modu kullanmak ise çok basit!

Gereksinimler
  • GeForce RTX 2000-3000 serisi ekran kartı
  • Anti cheat sistemi olmayan / offline oyun
  • DLSS Multi Frame Generation destekli oyun
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIN!

Alıntıyı görüntüle

BURAYA TIKLAYARAK Dosyaları İndirebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

İndirdiğiniz .rar dosyasını bir klasöre çıkarın. Yukarıdaki gibi 2 farklı dosya bulunuyor içerisinde. Bunları kopyalayın.

Alıntıyı görüntüle

Daha sonra kopyaladığınız bu dosyaları oyunun ".exe" dosyasının bulunduğu klasöre yapıştırın. Örneğin Cyberpunk 2077 için bu klasör "Cyberpunk 2077 / bin / x64" şeklindedir.

Alıntıyı görüntüle

Daha sonra oyunun ayarlar menüsünden normal bir DLSS Frame Generation açar gibi DLSS'i aktif edin.
Bu mod, oyuna ekran kartınızı RTX 5000 serisiymiş gibi gösterdiği için orijinal bir şekilde DLSS Multi Frame Generation teknolojisini kullanabiliyorsunuz.

Not: Bu bir yama olduğu için her oyunda çalışmayabilir, çalışsa bile stabil olmayabilir. İyi bir performans alabilmek için DLSS kapalıyken en azından oyunda 50-60 FPS civarında bir değer alıyor olmanız gerekiyor.

ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIN!

Kaynak ve güncellemeleri takip etmek için: https://github.com/sdli1995/dlssg_for_sm86/blob/main/README.en.md
hocam bende çalışmadı farming 25 de denedim 3070ti ile fakat çalıştıramadım

ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIN! yazılmış bunu rust un doslarına atsam ban mı yerim

rtx 4050 laptopta kullanılır mı uncharted'da kullanmayı düşünüyorum

Buraya attım ama herhangi bir seçenek gelmedi oyunda

Ekler

• 1790021026262.webp
    1790021026262.webp
    60.9 KB · Hit: 35
007 First Light desteklemiyor mu? RTX3060 var, oyun dosyalarına indirdiklerimi attım fakat ayarlarda Multi Frame Generation seçeneği gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,911
Üyeler
203,619
Son üye
cemilsenpotuk
Geri