Amd tarafi 1-2 hafta daha 9070xt nin eski stoklar dayanır 50bin tl altında belkide rtx 5070 e 1-2 gün içinde geçmiş olsun 40binli rakamlar diyeceğimiz belli olduİyi ki almışız hepsinin üstüne bugün %10 daha zam geldi ve stokları eritiyorlar
Evet hocam aynı fikirdeyim bende dün 5070 çektim bugün üstüne 4 bin zam gelmişAmd tarafi 1-2 hafta daha 9070xt nin eski stoklar dayanır 50bin tl altında belkide rtx 5070 e 1-2 gün içinde geçmiş olsun 40binli rakamlar diyeceğimiz belli oldu
Çökme sorununu uv kaynaklı -kaç verdin? Bobinde sanş işi. Benim 9070xt'te sadece çok yüksek fpslerde (pubg lobi ekranı 550+ gibi) ses çıkıyorürün geldi, performans güzel ancak oyunlarda bir süre sonra çökme sorunu yaşıyorum. ayrıca uv yapmama rağmen bobin sesi de var. iade etmeli miyim?
Çökmeyi bilemem ama bobin sesi var diye değişim yaptırıp yeni gelen kartta daha fazla bile olabiliyor, problem etmemek lazımürün geldi, performans güzel ancak oyunlarda bir süre sonra çökme sorunu yaşıyorum. ayrıca uv yapmama rağmen bobin sesi de var. iade etmeli miyim?
1080p oynuyorsanız ben bobin sesi olmayan kart neredeyse görmedim artık yeni normal diyebiliriz hoş değil kabul ediyorum ama durum bukararsız kaldım, sıfır aldığımız kartlar böyle çıkınca can sıkıyor