❌İndirim Bitti! RX 9070 XT 43.809 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.925)

Hepsiburada satıcısından rx 9070 xt satın aldım , nereye mail atacağım bilgisi olan var mıdır ?

İyi ki almışız hepsinin üstüne bugün %10 daha zam geldi ve stokları eritiyorlar

Amd tarafi 1-2 hafta daha 9070xt nin eski stoklar dayanır 50bin tl altında belkide rtx 5070 e 1-2 gün içinde geçmiş olsun 40binli rakamlar diyeceğimiz belli oldu
Evet hocam aynı fikirdeyim bende dün 5070 çektim bugün üstüne 4 bin zam gelmiş

PARAF KAMPANYASI + ÜRÜN 43.809 LUK STOK BİTTİGİ İÇİN ÜRÜN FİYATI ARTMIŞTIR ALANALRA H.O

ürün geldi, performans güzel ancak oyunlarda bir süre sonra çökme sorunu yaşıyorum. ayrıca uv yapmama rağmen bobin sesi de var. iade etmeli miyim?

ürün geldi, performans güzel ancak oyunlarda bir süre sonra çökme sorunu yaşıyorum. ayrıca uv yapmama rağmen bobin sesi de var. iade etmeli miyim?
Çökme sorununu uv kaynaklı -kaç verdin? Bobinde sanş işi. Benim 9070xt'te sadece çok yüksek fpslerde (pubg lobi ekranı 550+ gibi) ses çıkıyor
-50
2714 fast timing bellek ver dene

1790034074713.webp

Çökmeyi bilemem ama bobin sesi var diye değişim yaptırıp yeni gelen kartta daha fazla bile olabiliyor, problem etmemek lazım

kararsız kaldım, sıfır aldığımız kartlar böyle çıkınca can sıkıyor

kararsız kaldım, sıfır aldığımız kartlar böyle çıkınca can sıkıyor
1080p oynuyorsanız ben bobin sesi olmayan kart neredeyse görmedim artık yeni normal diyebiliriz hoş değil kabul ediyorum ama durum bu :D uv olmadan çökmüyorsa sorun uv ayarlarınızdadır her kart aynı uv de çalışmıyor

2k oynuyorum. çökmeyi düzelttim; uv den kaynaklıymış. sanırım cayma hakkımı deneyeceğim

Yeni gördüm vatan ekran kartlarına 1 gün önce %10 zam yapmıştı şimdi %40 zam daha gelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,221
Üyeler
203,747
Son üye
Meiyox
Geri