Yardım Ekran Kartı: 9070xt Nitro+ Kırmızı Nokta Sorunu Yardım

Sonucu merak ediyorum bakalım :)
Sen teknik servise laptop yollayınca, anakartta 10 dakikalık lehimle bile düzelecek işlem olsa; yeni anakartla değiştirirler.

Resmi teknik servisler asla ama asla tamir yapmazlar. İşleri arıza tespit ve değişimdir. Bu 10 senedir böyle. Hani şok olup, şaşıracak bir şey yok.

Yavaş toplayanı gördüm de 10 ayda toplayanı ilk defa görüyorum geçmiş olsun
Malesef öyle oldu korkum da bu tür şeylerdi korktuğum başıma geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şayet sorunun anakartınız pci-e'inden olmadığına eminseniz (bazen olabiliyor); karta teknik destek talebi açıp; durumu detaylıca yazıp, size verecekleri kod ile hepsiburada'ya iletin. Onlar da Sapphire'e bakan Servis Point'in Şişli şubesine yollayacaklar. Teknik eleman karttaki artifact'leri teyitleyip, vram arızası verecek ve size yeni kart yollanacak distrübitör tarafında.
hocam destek talebini nereye açacağım

Malesef öyle oldu korkum da bu tür şeylerdi korktuğum başıma geldi

hocam destek talebini nereye açacağım
2 yol var, direkt servispoint'e siz yollayabilirsiniz ya da HB aracılığıyla yollarsınız.

HB aracılığıyla yollamak genelde değişim çıktığında işinize gelir çünkü süreç onların da bilgisi dahilinde işlediği için sonrası daha kolay olur.

Ürünü satın aldığınız siparişe girdiğinizde geçmiş siparişlerden, orada bununla ilgili buton ve yönlendirmeler vardır.

2 yol var, direkt servispoint'e siz yollayabilirsiniz ya da HB aracılığıyla yollarsınız.

HB aracılığıyla yollamak genelde değişim çıktığında işinize gelir çünkü süreç onların da bilgisi dahilinde işlediği için sonrası daha kolay olur.

Ürünü satın aldığınız siparişe girdiğinizde geçmiş siparişlerden, orada bununla ilgili buton ve yönlendirmeler vardır.
tamamdır hocam sağol inşallah değiştirirler

bide tam fotosunu çekemedim bir şey olmaz demi

Sen teknik servise laptop yollayınca, anakartta 10 dakikalık lehimle bile düzelecek işlem olsa; yeni anakartla değiştirirler.

Resmi teknik servisler asla ama asla tamir yapmazlar. İşleri arıza tespit ve değişimdir. Bu 10 senedir böyle. Hani şok olup, şaşıracak bir şey yok.
Sistem o şekilde olabilir. Ben daha önce gördüğüm talep ve sonuçlara göre kolay olmayacağını söyledim. Düşünüyorum kelimesini bundan dolayı kullandım. Tabii ki arkadaşın işini sorunsuz çözülmesini bende istiyorum.

tamamdır hocam sağol inşallah değiştirirler
Başka şansları yok. Bu kullanıcı arızası olamayacak bir sorun. Bu insanlar kart da tamir etmediklerine göre; arızayı onaylayıp, değişim verecekler.

Ne olabiliyor? Aralarındaki anlaşmaya göre topu HB'ye atabilirler ya da distrübitör elimde nitro+ kalmadı, sana pure vereyim diyebilir vs. Bu durumla karşılaşırsanız da yine buraya konu açın. Nitro+'ın 2 alternatifi var çünkü sadece, Taichi ve Mercury modelleri.

Başka şansları yok. Bu kullanıcı arızası olamayacak bir sorun. Bu insanlar kart da tamir etmediklerine göre; arızayı onaylayıp, değişim verecekler.

Ne olabiliyor? Aralarındaki anlaşmaya göre topu HB'ye atabilirler ya da distrübitör elimde nitro+ kalmadı, sana pure vereyim diyebilir vs. Bu durumla karşılaşırsanız da yine buraya konu açın. Nitro+'ın 2 alternatifi var çünkü sadece, Taichi ve Mercury modelleri.
Teşekkürler

Garanti yolla direk. Farklı portta ve display port kablo ile de deneme şansın var mı ?

Garanti yolla direk. Farklı portta ve display port kablo ile de deneme şansın var mı ?
hepsini denedim malesef

hocam tekrar bi deneyim dedim son bir umut yine olmadı vga ışığı yanıyor 92 gösteriyor debug da

Merhaba arkadaşlar dün yaklaşık 10 aydır toplamaya çalışıtığım pc de sonunda toplayabildim. Dün bilgisayarı kurdum ve çalıştı biosa girdim update yaptım. Bir süre sonra ekranda kırmızı noktalar çıkmaya başladı tüm ekranı kapladı . Bilgisayarı kapatıp açtığımda ekran açılmamaya başladı. Ekran kartını çıkardım ve ve görüntüyü hdmı ile anakartdan aldım. Ekran kartını nasıl düzeltecem. Sistem okumuyor

Ekran kartı: 9070xt nitro+
geçmiş olsun hocam ekran kartında gibi duruyor garantiye yollayın direkt tek tek zamanla toplamanın kötü yanı da bu sağlık olsun umarım kısa sürede olumlu sonuca varırsınız

Pcie girişinde sorun olabilir mi
aynen bu da olabilir farlı bi pc veya farklı bir ekran kartınız varsa deneyebilirsiniz

geçmiş olsun hocam ekran kartında gibi duruyor garantiye yollayın direkt tek tek zamanla toplamanın kötü yanı da bu sağlık olsun umarım kısa sürede olumlu sonuca varırsınız

aynen bu da olabilir farlı bi pc veya farklı bir ekran kartınız varsa deneyebilirsiniz
sağolun hocam teşekkürler

Pcie girişinde sorun olabilir mi
yani tam olarak bilmem deneyecek başka pc yok

sağolun hocam teşekkürler

yani tam olarak bilmem deneyecek başka pc yok
hocam yani sorun ekran kartında gibi ama yinede başka bir parçadan şüpheleniyorsanız bilgisayarcıda deneyebilirsiniz ne kadar ücret alır bilmiyorum konuşup gitmekte fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,687
Üyeler
204,227
Son üye
zamb
Geri