Çözüldü✓ Yardım Psu Markası Öğrenemiyorum

hocam bu değerleri chat gptye sordum x2 olarak tahmini 400w olduğunu söyledi ama güvenemiyorum yapacak bir şey yok mecburen bir psu alacağım sanırım
Kapasitörlerin kapasitansına göre demiştir ama kapasitörler muhtemelen zaten çakma. 1000uF falan değildir onlar.

i59400f
16gb ram
h310m h 2.0 mini atx anakart
r7 240 4gb
1 adet 120gb ssd + 1 adet 250gb ssd
Benim patates 3930k bundan fazla güç çekiyor, bir şey olmaz voltajlar düzgünse çalışır.

En garantisi o olur riske gerek yok.

i59400f
16gb ram
h310m h 2.0 mini atx anakart
r7 240 4gb
1 adet 120gb ssd + 1 adet 250gb ssd
Almayı planladığın kart 120W çekiyor, işlemci de 40-50W falan çeker. Diğer parçalar falan derken sistemin talep edeceği güç extrem senaryolar hariç 250W bandını geçmez, o güçle de 6+2 pin girişine sahip tahminimce 500-600W ama kalitesiz olduğu için gerçekte 350-450W civarlarında güç verebilen bir PSU sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum. Yine de içim öyle rahat etmez dersen değiştirebilirsin sana kalmış.

Ek olarak çok büyük fiyat farkı yoksa RX 6600 baksan daha iyi olur, performans olarak arada baya fark var güç tüketimi de RX 6600ün daha düşük.

Knk 750w psu al bemce ileride her yükseltmeye açık olur o zaman

kasayla beraber bundle olarak gelmiş olabilir, markasız koyup geçebiliyorlar kasayla beraber.

Töbe bismillah bu Psu nerde kullanılmış?

Bu bariz sigara içilen ortam ve ayak zemininde kullanılmış psu belliki. Ofis ortamından çıkma. Nemden de etkilenmiş ki toz katman yapmış

Benim 7 yıllık psunun içini açtığımda bunun 10 da 1 i bile yoktu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk defa açtım

sıkıntı çıkarır mı peki kaç watt olduğu öğrenilemez mi

sorun çıkarır mı hocam sence 1660superde

1660 super dediğin kart tek 8 pin kullanıyor

Zaten anakart 75w a kadar destek verir. Kablodan 150 sırf çıplak çekmesine bile gerek yok

Düşük tüketimli bi kart kendisi

Geri