🔥İndirim Samsung Smart M7 4k 32 İnç Smart Monitör 9.797 TL!

32 inç televizyona 10k veriyorsun kanka iyi falan değil önermiyorum arayüzü kasmaya başlıyor birkaç ay sonra bilginiz olsun ve 60hz iticiliği çok fazla 2. mnötir veya bi ekranı izlemek için alacaksanız akar yoska gerçekten windowsta gezerken biel rahatsız edici
tam bunu soracaktim televizyonlarda ki gibi kasma yapiyor mu, evdeki smart televizyondan web arayuzune hic girilmiyor zaten youtube arayuzunde de bi video acana kadar 5 dakikalik videoyu zaten telefondan izler bitirirsin
arayüzünde kasma yok 4 sene kullandım memnundum gayet

4 sene kullandım ekranının parlaklıgı yavaş yavaş söndü en son simsiyah oldu baya da ısınan model denk mi geldi yoksa kronik ürün mü bilemiyorum parca niyetine verdik panel degisimine 4 5 bin istediler ama ürün güzel işletim sistemi görüntü kalitesi vs memnundum
Oyun oynamak için alınır mı ? Kendi monitörüm 2k 260hz

Bunun 42 inc olanını 1 senedir tv olarak kullanıyorum baya memnunum. Arayüzde bazen kasmalar oluyor ama benim için önemli değil disney+, tv+ felan rahatça kullanıyorum. Bu 32 inci mutfağa alsam mı diye düşünüyorum.

Oyun oynamak için alınır mı ? Kendi monitörüm 2k 260hz
Hocam rekabetci oyun oynuyor ve fps önemliyse size uymaz, benim gibi sakin hikayeli oyun sevenseniz 4k görsel hoş oluyor, pc ile isim bittiyse kapatip tizen e geciyorum, mac mini ye geciyorum vs

Zamanında 5-6k iken çok almak isterdim şu mereti, ama ona yer açmak falan zordu hem de para ayarlamak lazımdı :kekw:

Ben bunun 43 inch versiyonunu kullanıyorum 2 yıldır, halen ilk günkü gibi çok iyi ama ben ps ile değil daha çok televizyon gibi kullanıyorum dizi/film amaçlı.

Geri