Ukhozi
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
Bitmiş bile sanırsam. Bir dahaki indirime artıkBiter büyük ihtimalle, 43 inç bitmiş hatta sanırım.
Bitmiş bile sanırsam. Bir dahaki indirime artıkBiter büyük ihtimalle, 43 inç bitmiş hatta sanırım.
43 inç duruyor.Bitmiş bile sanırsam. Bir dahaki indirime artık
32 inç televizyona 10k veriyorsun kanka iyi falan değil önermiyorum arayüzü kasmaya başlıyor birkaç ay sonra bilginiz olsun ve 60hz iticiliği çok fazla 2. mnötir veya bi ekranı izlemek için alacaksanız akar yoska gerçekten windowsta gezerken biel rahatsız edici
arayüzünde kasma yok 4 sene kullandım memnundum gayettam bunu soracaktim televizyonlarda ki gibi kasma yapiyor mu, evdeki smart televizyondan web arayuzune hic girilmiyor zaten youtube arayuzunde de bi video acana kadar 5 dakikalik videoyu zaten telefondan izler bitirirsin
Oyun oynamak için alınır mı ? Kendi monitörüm 2k 260hz4 sene kullandım ekranının parlaklıgı yavaş yavaş söndü en son simsiyah oldu baya da ısınan model denk mi geldi yoksa kronik ürün mü bilemiyorum parca niyetine verdik panel degisimine 4 5 bin istediler ama ürün güzel işletim sistemi görüntü kalitesi vs memnundum
Hocam tv olarak mı kullandınız monitor olarak mı?arayüzünde kasma yok 4 sene kullandım memnundum gayet
Hocam rekabetci oyun oynuyor ve fps önemliyse size uymaz, benim gibi sakin hikayeli oyun sevenseniz 4k görsel hoş oluyor, pc ile isim bittiyse kapatip tizen e geciyorum, mac mini ye geciyorum vsOyun oynamak için alınır mı ? Kendi monitörüm 2k 260hz
Alınmaz 60hz baya zevksiz geliyorOyun oynamak için alınır mı ? Kendi monitörüm 2k 260hz
bein connectden tv izliyordukHocam tv olarak mı kullandınız monitor olarak mı?
Konsol için alınır PC için 60Hz herkese yetmeyebilir.Oyun oynamak için alınır mı ? Kendi monitörüm 2k 260hz