X'te Biriyle Kavga Ettim Bana Adresimi İsmimi Vs. Yazdı Geliyorum Dedi

adresi kısalta kısalta yazmış daire no ve apartman yok aile evi olduğu için tedirgin oldum biraz
Tedirgin olacağın bir durum söz konusu değil buyur gel de gelirsede polisi ararsın mesajların ss ini alırsın hem panel suçundan hemde tehditten dava yer aklı başına gelir zaten birini panellemek başlı başına suç. Bu tarz biri denk gelse banada gelse şöyle ağzını burnunu kırsam bi güzelce güzelde bi bukle kondururum ömrü boyunca bakar bakar hatırlar.

:D Al ekran görüntüsünü şikayet et hem aklı başına gelsin hem parasını al.Bir şey de yapamaz.
Aynen savcılığa versen tahditten ciddi ceza alır. Bi de bilgilere izinsiz erişim var.

Aslında yazması daha iyi, bu konuşmalarla polise git; "bunlar okul cinayetleri ile bağlantılı panel kullanan bir katil grubu olmasından korkuyorum" diye. Gündemden bir olayı dahil edersen; 24 saatte anneciğiyle birlikte alırlar.

Aslında yazması daha iyi, bu konuşmalarla polise git; "bunlar okul cinayetleri ile bağlantılı panel kullanan bir katil grubu olmasından korkuyorum" diye. Gündemden bir olayı dahil edersen; 24 saatte anneciğiyle birlikte alırlar.
Sonra ifade alıp salıyorlar dayıolu uğraşmana değmiyor.

Anca dava açacan 1 2 sene uğraşacan o zaman bir ihtimal bir şey oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,467
Üyeler
203,843
Son üye
SuperiorAppworks
Geri