❌İndirim Bitti! Asus RX 9070 XT Oc 47.499,00 TL Paraf 6,Axses 5 Taksit

Bende 5070ti alacaktım zamdan sonra düz 5070 alabildim uzun lafın kısası ekran kartınıza gözünüz gibi bakın ben mutluyum :D sıvı soğutma indirimleri bekliyoruz

Ekler

• 52738.webp
    52738.webp
    548.3 KB · Hit: 55
Bunun bizle ilgisi yok ki global olarak durum bu şuanda maalesef, 43e satılmaya başlayınca böyle diyerek insanları vazgeçirdiler şimdi 48 den alıyor insanlar :D
Baya alakası var aslında bir ürün globelde 3 yükseliyorsa bize yansıması 9 felan oluyor yani baya baya alakası var almayın arkadaşında dediği gibi bukadarda olmaz bunlar nasıl fiyatlar essegin seyine suyu kaciriyor bu firmalar.

Baya alakası var aslında bir ürün globelde 3 yükseliyorsa bize yansıması 9 felan oluyor yani baya baya alakası var almayın arkadaşında dediği gibi bukadarda olmaz bunlar nasıl fiyatlar essegin seyine suyu kaciriyor bu firmalar.
Hiç alakası yok avrupa fiyatlarına bakarsanız anlarsınız, bizde en ucuz 45 almanya da 43 fransa da 44.5 en ucuz, bunun yaşandığı durumlar oldu bakın reddetmiyorum ama bu onlardan biri değil

Hiç alakası yok avrupa fiyatlarına bakarsanız anlarsınız, bizde en ucuz 45 almanya da 43 fransa da 44.5 en ucuz, bunun yaşandığı durumlar oldu bakın reddetmiyorum ama bu onlardan biri değil
Almanyada kardesim abd de arkadasim var, neredeyse her hafta konusuyorum, bizle kayda deger hic fark yok, cogunlukla kdv farklari disinda cuzi farklar oluyor, donemsel olarak bizde asus un subvanse donemi onlarda msi in kampanyasi falan olunca asus ta biz ucuz msi da onlar ucuz kaliyor okadar

Aynı kartı 31k ya incehesaptan almıştım mayıs sonu gibi. Çok gürültülü cw sıkıntısı var. Kulaklık takınca duyulmasa da ben kulaklıkla oyun oynamayı seven biri değilim. Underwolt overclock ile biraz kısıldı sesi ama yine de üzücü. İnşallah sizinki benimki gibi çıkmaz.

Geri