Harici soundbar almak istersiniz Lg nin s75tr soundbarini öneririm, uydulari oldugu için. O da fiyati uygun, piyasada uydusu olup Atmos özellikli uygun fiyatli pek soundbar yok hocam.
Ama Tv kısmında vatan internet magazasini takip edin gece indirimlerini.
Ben zaten 65C7L modelini aldım 78k fiyata ama soundbar için kurulumundan sonra tekrar ayrı bir makale açarım belki şu anlık gündemimde değil. Dediğiniz modeli de inceleyeceğim, teşekkürler.
C7L ile C8L arasında çok fark var mı ? OLED düşünüyorum, 77" biraz tuzlu olunca 65" LG düşünüyorum fakat 75" televizyon istiyorum boyut olarak.
Oled her türlü daha iyi fakat c7L ya da c8L de iş görür mü ?
C7L ile C8L arasında çok fark var mı ? OLED düşünüyorum, 77" biraz tuzlu olunca 65" LG düşünüyorum fakat 75" televizyon istiyorum boyut olarak.
Oled her türlü daha iyi fakat c7L ya da c8L de iş görür mü ?
C7L ile C8L arasında fark var hocam.
Normal kullanici icin c7L gayet iyi
Ust seviye isteyen icin C8L ...
Pentonic 800, daha fazla local dimming, nit parlaklik degeri, ses çıkışı gücü, DV 2 desteği vs c8L yi biraz daha özel kılıyor.
Vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde 65c8L 100-106 k lara satılıyor yanında Q75H soundbar hediyesi ile birlikte Tv 80-86 k lara gelmiş oluyor
75c7L de 119 k ya satılıyordu yanında Q75H soundbar hediyesi ile birlikte.
75c8L modelinde sanırım pek stok yok, daha önce 119-124 k lara satıldı.
YouTube da Tcl c8L ile Lg c6 Oledin 3 tane karşılaştırma videosu var, bi bakin derim.
C8L parlaklikta, canlı renklerde, görüntüdeki ayrıntılarda, renk kalitesinde, seste, özelliklerde, Lg c6 oledden cok daha iyi görünüyor.
Parlaklik ve canlı ekran görüntüsü yanında ekran yanığı sorunu yok, daha uzun ömürlü, günlük kullanıma daha uygun ( Tv yi sabah açıp gece 12 de kapatabilirsin, ekran yanığı olacak mi endişesi taşımazsin, Lg C6 Oled de bunu yapamazsın işte) oda güneş alıyorsa güneş alan odalar için yüksek nit değeri ile daha uygun.
Daha özellikli ve daha düşük fiyatalara satılıyor.
77c6 162 k ya satılıyor, benzin kuponu ile 145 k lara mi ne be geliyor.
YouTube da ki Karşılaştırmalari izleyenler C6 tercih etmez diye düşünüyorum. Diger dezavantajları ve fiyatını da gözünün aldığında.
65u95a hic bir zaman 35 k ya satılmadı hocam.
35 k ya satilan 55u95a modeli yani 55" olanı bazen 35 k dan satıldığı oldu, genelde 38-39 k lara satılıyor Piyasada.
Bütçenize gore iffalcon 65u95a veya 55u95a ya bakin. 51- 35/38 k lara satılıyor.
Daha ekonomik olsun dersen 65u85a veya 55u85a ya bakabilirsiniz, 144 hz Mini led Tv sidir özellikleri iyi dir.
Piyasadaki bu sekmentde en özellikli ve uygun satilan bunlar.
Siz bi bütçe belirtmemişsiniz hocam.
Bütçenize gore iffalcon 65u95a veya 55u95a ya bakin. 51- 35/38 k lara satılıyor.
Daha ekonomik olsun dersen 65u85a veya 55u85a ya bakabilirsiniz, 144 hz Mini led Tv sidir özellikleri iyi dir.
Piyasadaki bu sekmentde en özellikli ve uygun satilan bunlar.
Siz bi bütçe belirtmemişsiniz hocam.
TCL 65C7L TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hocam şu an 65C7L 72.250 TL + soundbar hediye olarak gece indiriminde. Ben 78k ya aldım ve soundbar hediye seçeneği yoktu bile şu an pişmanlık yaşıyorum. Alma imkanınız var ise direkt sipariş oluşturun derim.
Benim bu kampanyaya talepte bulunma hakkım var mı acaba yararlanabilir miyim bir yolu var mıdır ? En azından soundbar için
Patron çıldırmış
65c7L fiyatina bak, Q75H soundbar ile 52 k ya geliyor, valla inanması zor. Paraf kampanyasi da olduğunu söylediler bazi arkadaşlar, 50 k altina maal edebiliyor.
İhtiyacı olan kaçırmasın derim.
Kaçırma 65c7L 72 k yanında Q75H soundbar hediyesi var, Tv 50-52 k lara geliyor
Bu fiyatlara bu özelliklerde piyasada yok başla Tv, stoklar bilmeden kapin bi tane, nasıl olsa ihtiyacıniz varmış Tv ye...
Patron çıldırmış
65c7L fiyatina bak, Q75H soundbar ile 52 k ya geliyor, valla inanması zor. Paraf kampanyasi da olduğunu söylediler bazi arkadaşlar, 50 k altina maal edebiliyor.
İhtiyacı olan kaçırmasın derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaçırma 65c7L 72 k yanında Q75H soundbar hediyesi var, Tv 50-52 k lara geliyor
Bu fiyatlara bu özelliklerde piyasada yok başla Tv, stoklar bilmeden kapin bi tane, nasıl olsa ihtiyacıniz varmış Tv ye...
Gece 22-22:30 dan sonra yapıyor Vatan internet magazasinda, takip etmeniz gerekiyor, buraya da yazdim haber verdim.
Böyle uygun fiyatlarda o ürünün stoğu çabuk bitiyor, takip edin ileriki zamanlarda yine bu fiyatlara satılıyor hocam.
Gece 22-22:30 dan sonra yapıyor Vatan internet magazasinda, takip etmeniz gerekiyor, buraya da yazdim haber verdim.
Böyle uygun fiyatlarda o ürünün stoğu çabuk bitiyor, takip edin ileriki zamanlarda yine bu fiyatlara satılıyor hocam.
Ya bana haber etme şansın var mı spor vardiyalı iş bide dünyalar güzeli kızım olunca pek bakamıyorum yani baktığımda indirim görüyorum da soundbar ibaresini göremiyorum