Yardım Monitörüm Para İadesi Yada Değişim Olacak Sizce Ne Yapmalıyım ?

Hadi "dostum" yorma beni. Bilmediğin konular hakkında da "ben yaptım oldu" gibi saçma yorumlarda bulunma. Suyu bulandırma.

@san_ozsaho sen de kusura bakma kardeşim. konunu biraz kirlettik. Yerinde olsam monitörü kabul ederdim.
Bak tekrardan diyorum ben senin dostun degilim. Sen deneyimlemedigin seyler hakkında roman okur gibi mevzuati okuyup burda ahkam kesemezsin. Sana aciklamami yapiyorum. Firmalar ile yasadigim sorunu ve mahkemelik oldugumu soyluyorum. Yapmasi gerekeni de soyluyorum arkadasa.Eğer insan gibi konusmus olsaydin belgelerini suratina carpardim ama değmezsin.

Konu sahibi arkadas özelden de ulasabilir.

Forum yetkilileride umarim bu mesajları görüyordur. İs bilmez laf anlamaz insanlari biraz yontmalari lazim.

Abisi demekte hakliymisim benden kucuksun. Neyse umarim basina aldigin bir urunle ilgili sorun gelirde garanti ve servisle ugrasirsin. Her şerde bir hayir vardir derler bende de birseyler ogrendin gece gece :) unutma bu dediklerimi lazim olursa sende yeni urun yeni garanti hakkina sahip olursun. Tabikide aklini fikrini ahkam kesme ile hala bozmamis olursan. İyi geceler abisi :)
Benim ürünün garantisini bitmesine 3-4 ay var, yeni ürünü kabul edersem garanti sürem 1 yıla uzayacak mı demek oluyor bu, (benim bildiğim sadece tamir görürse tamir edilen parçaya tamir gününden itibaren 1 yıl garanti verilir değişimlerde 1 yıl garanti gibi bir şey yok) birde ürünü kabul etmediğim durumda thh'den günümüz enflasyon yada dolar kuruna göre ücret iadesi yapılmasını talep edebilir miyim sonuçta 1 yıl 8 ay önce alınmış bir ürün alacağım iade tutarı enflasyonla eridi böyle bir talepte bulunmak mantıklı olur mu?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,916
Üyeler
204,009
Son üye
Nerawn
Geri