🔥İndirim 37900₺ Ye Rx9070 Gre - Çift Fan - P.F.9taksit Hb Premium Worldc

Neyse.
Mecburi olarak AMD CPU ve GPU alabiliriz

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca NVIDIA boykot nedenleri

Diğer bankalarda yüzbinlerce limitim varken yapıkredi özellikle bu karta limit vermiyor. 1 yıl önce gittim hepsiburada worldcard aldım. diğer bankalardan limitimi düşürmeme rağmen maks 15K verdiler. 9 taksit sunuyoruz diyorlar ama limit vermedikçe istedikleri kadar 9 taksit desinler.

Diğer bankalarda yüzbinlerce limitim varken yapıkredi özellikle bu karta limit vermiyor. 1 yıl önce gittim hepsiburada worldcard aldım. diğer bankalardan limitimi düşürmeme rağmen maks 15K verdiler. 9 taksit sunuyoruz diyorlar ama limit vermedikçe istedikleri kadar 9 taksit desinler.
aynı durumdayım hocam, robot süpürge almayı düşünüyordum 9 taksit olsun diye düşünerek kart talebi yaptım. 17000tl limit verdiler kart öyle kenarda duruyor. süpürge de almadım protesto ediyorum.

aynı durumdayım hocam, robot süpürge almayı düşünüyordum 9 taksit olsun diye düşünerek kart talebi yaptım. 17000tl limit verdiler kart öyle kenarda duruyor. süpürge de almadım protesto ediyorum.
4 ay önce axess aldım başlangıç için 25K verdiler direkt. 2 ay öncede 80K ya elimdeki laptop denk geldi indirimde bende gittim limit talebinde bulundum limit verdiler 9 taksit axess çektim. Yapıkredi pişmanlıktır :ROFLMAO:.

golden rabbit editionun olayı ne amaç nedir tam olarak
Hiç bir olayı yok. Eskiden çin piyasası için üretilen kırpılmış bir modeldi sonradan globale de çıkarmaya başladılar.

Bu paraya almayı bırak linke bile tıklanmaz o derece. Saf güçte 7900GRE nin birebir kopyası ama bellek olarak 12GB yani bir 7900GRE bile etmez öyle vasat bir model. Şunu alana kadar 2.elde tertemiz 9070XT ler var onlara yönelirim çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,935
Üyeler
204,287
Son üye
mehmet_389
Geri