Yardım Pejo 308 2023 Gt Vs 2023 Golf 1.0 Life E Tsi Yardım

hiç bir bilgin yok kulaktan dolma laflarla inkonuşuyorsun.
not: merak etme 308 sahibi değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanlış bilgi 1.2 puretech motor araç kullandım 60k km kadar asla böyle bir soun yok. bilgisi olmayn herkesin bir fikri var.
golf çok güzel ama özellik cimrisi şimdi koy sabaha satarsın,tek sorunu var bu modelde elektrik arızası kimi 15 binde kimi 55 binde veya 120 binde illa o sorun çıkıyor.
puretech ise 22 öncesi kayış sorunu olan model ama sonrası ona göre kayış ve yağ tasarlandı ustana götür baksın kayışa ona göre al. özellik olarak çok dolu araçlar . İnstagramdan reelse ,shortsla bilgi sahibi olan boş yorumları takma.
Kendim bir şeyi uydurmuyorum kendi güvendiğim kimsenin dediklerini aktarıyorum ki ne kadar bazı kimseler adama kurulsa da adam araçları tanıyor ona göre konuşuyor beni de ikna etti. Siz Stelantis de mi çalışıyorsunuz söyleyin de ona göre konuşayım :d ha eğer öyleyse peki diyecek bir şey yok.

Çetin reise göre piyasada araba yok zaten :D Bu tarz alınacak araba yok gibi bişey o zaman öyle oluyor herhalde
haklısın ama gerçekten al birini vur ötekine. e tsi sıkıntıları ile mi uğraşmak istersin yoksa puretech sıkıntıları ile mi gibi bir durum. 1.5 d eat astra da var bu kalibrede ama o da stellantis sıkıntılarının puretechsizi gibi.

Selamlar, iki araç arasında kaldım ne dersiniz fikri bilgisi olan arkadaşlar,,,
golf çünkü yeni kasalar dolu geliyor nispeten eskisine göre. Life da ambiyans ,koltuk ve direksiyon ısıtma, güvenlik asistanları falan yine dolu bi araç eskisine göre style alırsanız o baya dolu iq led farlar cam tavan yarı deri vs. 1.0 e tsi 100000 kmden itibaren alternatör sorunu var 100 150 arası masrafı oluyor bir de dq200 var 100 binden itibaren o o kadar msaraflı değil ama yine bi sanayi yolu gözükür sonuç olarak bence sınıf standartı belirleyen bir araç. O sebepten golf.

golf çünkü yeni kasalar dolu geliyor nispeten eskisine göre. Life da ambiyans ,koltuk ve direksiyon ısıtma, güvenlik asistanları falan yine dolu bi araç eskisine göre style alırsanız o baya dolu iq led farlar cam tavan yarı deri vs. 1.0 e tsi 100000 kmden itibaren alternatör sorunu var 100 150 arası masrafı oluyor bir de dq200 var 100 binden itibaren o o kadar msaraflı değil ama yine bi sanayi yolu gözükür sonuç olarak bence sınıf standartı belirleyen bir araç. O sebepten golf.
bizde 19 modeli var yalıtım olarak tek geçerim 110 120 ye kadar ses yok güzel asfaltta

Gof alıp geçerim, bir kaç özellik belki cam tavan kaybederim ama en azından piyasası olan, yalıtımı ve konforu daha iyi, motoru daha sorunsuz bir araç alırım.

Teşekkürler arkadaşlar, yorumlar için

Gerekli bakımları yetkili servis tarafından zamanında yapıldığı sürece her araba kullanılır diye düşünüyorum. Üzümün çöpü armutun sapı dersen piyasa da araç bulamazsın. Artık eskisi gibi basit araçlar üretilmiyor. Araçların hepsi daha kompleks. Nispeten sorunsuz araç sayısı çok az.

1.2puretech için andmehmet 50binde bir kayış değiştirirsen sorun olmaz diyordu

İkiside iğrenç arabalar

Hele pejodan motorunu falan geçtim şanzıman dayanıklılık falan bunlarıda geçtim sırf servis ve ilgi alaka rezilliğinden bile pejo alınmaz

Dizel ile benzinli motora aynı 5w30 tek tip motor yağını koyan yetkili servis mi olur yahu? Pejoyu alıp yetkili servise götürsen bile kalitesiz malzemeyle karşılaşıyosun 🤣

İkisi de sorunlu diye biliyorum zaten PSA Grup olarak problemli, Golf ayrı bir dert. 1.0 modellerinde elektronik sorun vardı YouTube'da arayın bir sürü yolda kalmış Golf videosu var. Biraz saçma olabilir denk değiller ama belki 2. el Fabia olabilir, i30'larda çok sorundan dert yanan görmedim onlar olabilir. 2025 Fabia var abimde yanlış değilsem şu an 6-7K km'de bir sorun yaşamadık çok atik keyifli araba ama küçük.

Kendim bir şeyi uydurmuyorum kendi güvendiğim kimsenin dediklerini aktarıyorum ki ne kadar bazı kimseler adama kurulsa da adam araçları tanıyor ona göre konuşuyor beni de ikna etti. Siz Stelantis de mi çalışıyorsunuz söyleyin de ona göre konuşayım :d ha eğer öyleyse peki diyecek bir şey yok.
aynen kanka stelantisin ortağıyım. milletin ağzıyla millete laf vermeyin o zman ,bende ona göre konuşayım

aynen kanka stelantisin ortağıyım. milletin ağzıyla millete laf vermeyin o zman ,bende ona göre konuşayım
Kral sana nerden gelio o bilgiler onu merak ettim cidden. Sanayiciyim kardeşim her gün volkswagen grubu veya pejo reno grubu tamir ediyorum diyorsan tamam.

Ohhh ikisi de birbirinden kötü iki seçenek
Üstad nedir senin önerin

İkiside iğrenç arabalar

Hele pejodan motorunu falan geçtim şanzıman dayanıklılık falan bunlarıda geçtim sırf servis ve ilgi alaka rezilliğinden bile pejo alınmaz

Dizel ile benzinli motora aynı 5w30 tek tip motor yağını koyan yetkili servis mi olur yahu? Pejoyu alıp yetkili servise götürsen bile kalitesiz malzemeyle karşılaşıyosun 🤣
Yapma üstad be, güzel araçlar hangileri

Geri